«Δύσκολο να κάνει καριέρα με μένα σύζυγο»: Ο Βασίλης Κικίλιας σπάει τη σιωπή για τον γάμο με τη Μπαλατσινού

April 11, 2023

«Δύσκολο να κάνει καριέρα με μένα σύζυγο»: Ο Βασίλης Κικίλιας σπάει τη σιωπή για τον γάμο με τη Μπαλατσινού



Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός τουρισμού μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και τον γιο τους, Παναγιώτη.



«Είμαι χαζομπαμπάς, το παραδέχομαι! Ο γιος μου γεννήθηκε Χριστούγεννα του 2020 και προφανώς άλλαξε τη ζωή μας. Ξυπνάει πρωί και παίζω μαζί του πριν φύγω και αν είμαι τυχερός τον προλαβαίνω στο τέλος της μέρας να του δώσω ένα φιλί πριν κοιμηθεί. Αυτό που κάνω έχει ακριβό τίμημα.

Είμαι τυχερός που έχω μια οικογένεια που με αγαπάει και με φροντίζει και με στηρίζει, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τη γυναίκα μου και φυσικά ο ερχομός του Παναγιώτη έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα και στους δύο», είπε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας είπε στη συνέχεια: «Υπήρξαν δυσκολίες και για τους δύο. Χαίρομαι που ήμουν εκεί και νομίζω τις ξεπεράσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι θείο δώρο ο Παναγιώτης. Η Τζένη είναι και σύζυγος, είναι και σύντροφος, είναι και μαμά. Δεν είναι εύκολο να κάνει καριέρα με μένα, άφησε πολλά πράγματα πίσω για μένα.

Και την τηλεόραση και τα sites της και ό, τι υπήρχε. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πει κάποιος το παραμικρό.

Προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα και τα κάνει πάντα πετυχημένα. Η ίδια ιεραρχεί τα πράγματα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μαμά και σύντροφος. Είναι απίστευτο πως τα προλαβαίνει όλα μέσα στη μέρα», ανέφερε για τη σύζυγό του, ο Βασίλης Κικίλιας.

Όπως παραδέχτηκε, ακούει καθημερινά τις απόψεις της Τζένης Μπαλατσινού: «Συζητάμε και μου λέει την άποψή της. Θέλω να είμαι ειλικρινής: Πιστεύω στις γυναίκες, θεωρώ ότι είναι πιο ψύχραιμες από τους άνδρες. Βλέπουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά και τα φιλτράρουν. Έχουν ένα ένστικτο, δεν ξέρω αν είναι το μητρικό ένστικτο. Αν ακούγαμε τις γυναίκες λίγο περισσότερο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στον κόσμο», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ενώ αναφέρθηκε στον γιο του: «Και με τον γιο μας – φυσικά θα βοηθήσω – και θα αλλάξω και τις πάνες και θα κάνω αυτά που πρέπει και είναι χαρά όλο αυτό. Ωραίες, προσωπικές στιγμές γιατί ο χρόνος περνά γρήγορα και μεγαλώνουν τα παιδιά», είπε στο Mega ο Βασίλης Κικίλιας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: