Νίκος Μουρατίδης: «Η Αλίκη λάτρευε τον Βασιλιά, τη Μερκούρη την άλλαξε η αρρώστια, στη Λάσκαρη είπα “σε μισώ”»

April 11, 2023

Νίκος Μουρατίδης: «Η Αλίκη λάτρευε τον Βασιλιά, τη Μερκούρη την άλλαξε η αρρώστια, στη Λάσκαρη είπα “σε μισώ”»


Διαφ.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος μίλησε για τη Ζωή Λάσκαρη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μελίνα Μερκούρη.



«Η Ζωή Λάσκαρη έτρωγε μια φρατζόλα ψωμί στην καθισιά της και είχε αυτό το σώμα. Της έλεγα “σε μισώ”. Η Ζωή έβαλε στο μπάνιο της τζακούζι, έριξε αφρόλουτρο και έβγαιναν οι σαπουνάδες στο δωμάτιο», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Η Αλίκη ήταν στρατιώτης στη δουλειά της. Ένα βράδυ έβαλε ποδιά και μας τηγάνισε ψάρια. Και λέω χαμηλόφωνα στη Λάσκαρη “ότι θα μου τηγάνιζε ψάρια η Βουγιουκλάκη, ούτε στον ύπνο μου”. Η Αλίκη είχε πάνω από τη λεκάνη της φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο».

Τέλος, ο Νίκος Μουρατίδης είπε για τη Μελίνα Μερκούρη: «Ήταν μάγκας, σταρ, μια γυναίκα απλή. Την ημέρα των εκλογών στο σπίτι της, της τηλεφώνησαν η Σίρλεϊ Μακλέιν και ο Πωλ Νιούμαν. Τρελαινόταν για ερωτικά κουτσομπολιά. Ήταν μια περίοδος που έκανε χημειοθεραπείες, πηγαινοερχόταν στην Αμερική, είχε αλλάξει και φυσιογνωμικά και είχα πάει να φάμε ένα μεσημέρι. Εγώ ότι συμβαίνει εμφανίζεται στο πρόσωπό μου, δεν μπορώ να κρυφτώ. Είχε αλλάξει από την αρρώστια, την είδα και… Το κατάλαβε και μου είπε “τόσο πολύ χάλια έχω γίνει;”. Της λέω… όχι αγάπη μου κλπ. Σπάραξα, ειδικά με τη Μελίνα, σπάραξα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: