Τους έδωσε “στεγνά” ο Λιανός: Νέο ειδύλλιο στο Survivor, δεν πήραμε χαμπάρι “Αν θέλουν τα παιδιά, γιατί όχι;”

April 11, 2023

Τους έδωσε “στεγνά” ο Λιανός: Νέο ειδύλλιο στο Survivor, δεν πήραμε χαμπάρι “Αν θέλουν τα παιδιά, γιατί όχι;”


Διαφ.

O Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα για λίγες ημέρες πιθανότατα για τις ημέρες του Πάσχα και να περάσει λίγο χρόνο με τους δικούς του και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “στο Πρωινό Μας”. Και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός τόσο στο κομμάτι των αποβολών το οποίο απασχολεί έντονα… ενώ αποκάλυψε και ένα νέο ζευγάρι στο Άγιο Δομήνικο.



Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «το κουτί των ποινών και των αποβολών δεν το έχουμε ανοίξει ακόμα…»!

Τους έδωσε “στεγνά” ο Λιανός

«Reality επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες».

Ενώ ο Γιώργος Λιανός στην συνέχεια προχώρησε και σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Έχω την εντύπωση πως έχουμε νέο ειδύλλιο στο survivor και δεν το έχουμε δει ακόμα… Τους έδωσα στεγνά. Το ειδύλλιο συζητιέται στη ζούγκλα, αλλά δεν το έχω εξακριβώσει. Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούν, γιατί όχι; Εμείς εκεί είμαστε…»

Ενώ μίλησε και για το εάν βλέπει τα φαβορί στον τελικό.

«Δεν ξεχωρίζω κανέναν παίκτη. Ακόμα και τα φαβορί βλέπω να μην φθάνουν στον τελικό για κάποιο λόγο. Ίσως θα έχουμε ανατροπές»!

Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιανός

Η απάντηση του Νίκου Γουμενίδη στον Γιώργο Λιανό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: