Γνωστή τραγουδίστρια, “φτυστή” η κόρη της: Αυτή είναι η γοητευτική μαμά της Σοφίας Αλιμπέρτη “Είμαι τελείως μόνη”

April 12, 2023

Γνωστή τραγουδίστρια, “φτυστή” η κόρη της: Αυτή είναι η γοητευτική μαμά της Σοφίας Αλιμπέρτη “Είμαι τελείως μόνη”



Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι από τις πιο γνωστές Ελληνίδες, ηθοποιούς και παρουσιάστριες, έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες την χρυσή εποχή της βιντεοταινίας στην Ελλάδα. Ενώ είχε και αρκετούς ρόλους τόσο σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και στην παρουσίαση εκπομπών. Υπήρξε σύζυγος του Γιάννη Πάριου με τον οποίο παντρεύτηκε το 1986 αποκτώντας και δύο παιδιά, τους Μιχαήλ-Άγγελο και Νικόλα Βαρθακούρη και χώρισαν το 1998 λίγοι όμως ξέρουν ποια είναι η διάσημη μητέρα της.



Αυτή είναι η γοητευτική μαμά της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία και ζει μόνιμα στην Πάρο, όπου διατηρεί και ένα ιδιαίτερο παραλιακό cafe, έχει για μητέρα της μία πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι και αρκετά γνωστή.

Ο λόγος για τη Ζωή Αλιμπέρτη, η οποία μάλιστα όπως έχει δηλώσει έχει περάσει μία πολύ δύσκολη ζωή.

“Έκανα 3 δουλειές παλιά. Όταν ξεκίνησα, δούλευα στο εργοστάσιο το πρωί, το μεσημέρι πούλαγα σεντόνια και το βράδυ έβαζα τα παιδιά για ύπνο και πήγαινα και τραγούδαγα. Ήταν δύσκολα, είχα ταλαιπωρηθεί. Δούλευα στο εργοστάσιο από 12 χρονών. Παιδικά χρόνια δεν γνώρισα. Η Σοφία ήρθε στη ζωή όταν ήμουν 19, ήμασταν σαν αδερφές. Κάποια στιγμή εξαντλήθηκα και τα παιδιά τα πήρε η μητέρα μου στην Κέρκυρα. Μετά είχα όλη την ελευθερία να δουλεύω,” είχε πει χαρακτηριστικά.

Ενώ πρώτα ξέραμε τη ζωή μας, και είχαμε χαράξει ένα δρόμο, όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε, με παίρνουν και μου λένε να τις βοηθήσω, αλλά δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα. Όλοι περνάμε δύσκολα. Δούλευα δύο και τρεις δουλειές, σε εργοστάσιο και το βράδυ ως τραγουδίστρια, δεν γνώρισα παιδικά χρόνια. Ήμουν 18 και κάτι όταν ήρθε η Σοφία. Κάποια στιγμή που είχα εξαντληθεί, πήρε τα παιδιά μου η μητέρα μου στην Κέρκυρα.

Στερήθηκα την οικογένεια στη ζωή μου, δεν υπήρχε ο άντρας, το στήριγμα του σπιτιού, χώρισα χωρίς να έχει σαραντίσει ο γιός μου, και βρέθηκα με δυο παιδιά μόνα του να τα μεγαλώνω, για αυτό και είμαι μόνη μου.

Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχάσει, δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά του. Η ζωή αυτή είναι όλο φαρμάκια, δεν έχω ούτε παρέες ούτε τίποτα. Είμαι τελείως μόνη μου», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η εξομολόγηση της μητέρας της Σοφίας Αλιμπέρτη

Ακολουθούν κάποιες από τις ερμηνείες της Ζωής Αλιμπέρτη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: