Απόστολος Γκλέτσος: “Η Βάνα Μπάρμπα είπε για τη σχέση μας. Η Ντενίση έβαλε να με πετάξουν έξω απ’το γύρισμα”

April 12, 2023

Απόστολος Γκλέτσος: “Η Βάνα Μπάρμπα είπε για τη σχέση μας. Η Ντενίση έβαλε να με πετάξουν έξω απ’το γύρισμα”



Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ένας από τους πιο δημοφιλής και αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς τον γνωρίσαμε στην τηλεόραση με τον ρόλο τους στην εκπομπή “Τμήμα Ηθών” για να έρθει αργότερα η συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά και το ciao ant1 για να έρθουν μετά και οι ψίθυροι καρδιάς να απογειώσουν την καριέρα του. Ενώ τα τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην πολιτική και με την ενασχόλησή του στα κοινά.



Απόστολος Γκλέτσος: Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μια έντονη προσωπικότητα και ταπεραμέντο ενώ οι σχέσεις του και οι δηλώσεις του έχουν απασχολήσει αρκετές φορές την κοινή γνώμη. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σήμερα μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και αναφέρθηκε όπως ήταν λογικό στην καριέρα του, την προσωπική του ζωή αλλά και στην κόρη του.

«Σίγουρα με έχουν απατήσει, εγώ όχι. Η Βάνα είπε για τη σχέση μας, μην πείτε ότι το είπα εγώ. Εντάξει, είναι ωραίος τύπος η Βάνα», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ενώ για την Μιμή Ντενίση και την συνεργασία τους είπε: «Τη Μιμή Ντενίση την εκνευρίζει όταν τη μιμούμαι. Μια μέρα που το έκανα, άρχισε να με βρίζει με το χειρότερο τρόπο και με πέταξαν έξω από το γύρισμα με εντολή της και έπαιζε μόνη της».

Για να αναφερθεί στην συνέχεια στην κόρη του: «Η κόρη μου δεν μου ζητάει συμβουλές για το τι θα κάνει στα προσωπικά της, το συζητάμε όμως. Στη λογική “κάτι παραπάνω δεν θα έχει δει;”».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα απ’ όσα έχω πει. Πολλά απ’ όσα έχω πει δεν ήταν αυθόρμητα, υπήρχε λόγος τη στιγμή που ειπώθηκαν. Το πρόβλημα υγείας που πέρασα μου επέβαλε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής προς όφελός μας. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν πίνω ούτε μπύρα».

Ενώ κλείνοντας μίλησε και για δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν: «Με ενόχλησε η τελευταία φάση με τα ναρκωτικά, τότε που έλεγαν ότι είμαι πλεγμένος σε καρτέλ με ναρκωτικά, έτσι το ξεκίνησαν και σιγά – σιγά το μίκρυναν και είπαν ότι απλά είμαι χρήστης, ούτε αυτό υπήρξε, ούτε κλήθηκα ποτέ να απολογηθώ γιατί ήταν ένα μεγάλο ψέμα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

«Η Μιμή Ντενίση έβαλε να με πετάξουν από το γύρισμα»

«Κάποια στιγμή θα γράψω βιβλίο για το τι συνέβη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: