“Λιώνει” για τον σύντροφό του ο Παντελής Τουτουντζής: “Δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Ο Νάσος με αγάπησε & με αποδέχτηκε

April 12, 2023

“Λιώνει” για τον σύντροφό του ο Παντελής Τουτουντζής: “Δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Ο Νάσος με αγάπησε & με αποδέχτηκε


Διαφ.

O Παντελής Τουτουντζής είναι ένας από τους γνωστότερους και καλύτερους makeup artist στην Ελλάδα, με τεράστια πορεία και συνεργασίες. Τηλεοπτικά τον γνωρίσαμε από το τηλεπαιχνίδι μόδας του Open, ενώ φέτος τον απολαμβάνουμε στο J2US στο πλευρό της Κατερίνας Στανίση.Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride και μεταξύ άλλων μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύντροφό του Νάσο και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

“Λιώνει” για τον σύντροφό του ο Παντελής Τουτουντζής

«Το 2007 την παραμονή Χριστουγέννων είχα βγει με μια φίλη και γυρνώντας βλέπω το πιο καθαρό βλέμμα που έχω δει ποτέ. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι με βλέμμα ανθρώπου. Λέω πως αν με αυτό τον άνθρωπο δεν γνωριστείς θα είναι άδικο. Αν μου πει ο Νάσος ότι θα περάσει, θα περάσει, γιατί είναι ο καθρέφτης μου. Με ξέρει πολύ καλά. Με αγάπησε και με αποδέχτηκε για σημαντικούς λόγους, όπως κι εγώ. Μεγαλώσαμε μαζί και κανείς σε αυτό τον κόσμο δεν είχε το δικαίωμα να στερήσει τα όνειρά μας. Γιατί είναι μια σχέση πολύ βαθιά δουλεμένη, με αξίες και πόνο, με αποδοχή και εκτίμηση και ανταγωνισμό αγάπης», ανέφερε αρχικά ο makeup artist

Παντελής Τουτουντζής για τα παιδιά τους

Ενώ στην συνέχεια μίλησε για τα παιδιά τους και αποκάλυψε πως έφτασαν μέχρι και στη Γαλλία σε ειδικούς και έκαναν έρευνα για το σε ποιο σχολείο έπρεπε να πάνε ώστε να νοιώθουν άνετα και να αποφύγουν άσχημες συμπεριφορές.

«Με τον σύντροφό μου φτάσαμε μέχρι τη Γαλλία σε ψυχίατρο που ειδικεύεται και μας έδωσε report ότι τα παιδιά που είναι gay ζευγαριών είναι ευτυχισμένα όσο είναι και σε μια κανονική οικογένεια που μεγαλώνουν με ωραία στοιχεία και αγάπη.

Το όνομα του γιου μου είναι Αχιλλέας. Βγήκε από ένα βιβλίο που μου είχε κάνει δώρο ο αδελφός μου και μου άρεσε το θάρρος και η δύναμη του για να ζήσει. Ο Αχιλλέας μου θυμίζει την ευκαιρία να αγαπήσω όσο πιο δυνατά γίνεται.

Στο σχολείο υπάρχει αποδοχή. Κάναμε έρευνα. Σε προηγούμενο σχολείο το αντιμετώπισαν σαν μοντερνιά. Λέω “ειδική μεταχείριση, ποτέ”. Όπου ένιωσα πιο φυσιολογικά εκεί το πήγα. Αντιμετωπίσαμε και περίεργες συμπεριφορές. Υπήρξαν και άνθρωποι που δεν το έθιξαν καθόλου ως θέμα. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Θα σου πω στο δημοτικό».

Π. Τουτουντζής: «Το βλέμμα του συντρόφου μου είναι το πιο καθαρό που με έχει κοιτάξει»

Π. Τουτουντζής: «Ο Χριστός αγαπάει όλους τους ανθρώπους, δεν ασχολείται με το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του»


Πηγή