Η μικρή Λυδία μεγάλωσε: Συγκινεί η 1η φωτο της κορούλας της Καρολάιν, 2 χρόνια μετά τη δολοφονία της μητέρας της

April 12, 2023

Η μικρή Λυδία μεγάλωσε: Συγκινεί η 1η φωτο της κορούλας της Καρολάιν, 2 χρόνια μετά τη δολοφονία της μητέρας της



Η μικρή Λυδία το “δεύτερο θύμα” της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά καθώς θα πρέπει να μεγαλώσει χωρίς την δολοφονημένη μητέρα της Καρολάιν, και με τον συζυγοκτόνο πατέρα στη Φυλακή βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στις Φιλιππίνες.



Την επιμέλεια της Λυδίας κέρδισαν και δικαστικά οι γονείς της Καρολάιν και αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω και να εγκατασταθούν μόνιμα τις Φιλιππίνες σε μια προσπάθεια να μεγαλώσει η μικρή Λυδία μακριά από κάθε δυσάρεστη ανάμνηση. Πως είναι σήμερα το κοριτσάκι της αδικοχαμένης Κάρολαϊν Κράουτς; Μια φωτογραφία της μικρής Λυδίας που ζει με την οικογένεια της Κάρολαϊν στις Φιλιππίνες, μας αποκαλύπτει ότι η μικρούλα είναι ένα πανέμορφο, σγουρομάλλικο κοριτσάκι.

Η πρώτη φωτογραφία της Λυδίας μετά τον θάνατο της μητέρας της αναρτήθηκε από τον παππού της, Ντέιβιντ Κράουτς.

Η πρώτη φωτογραφία της Λυδίας μετά τον θάνατο της μητέρας της

Να σημειώσουμε πως η μικρή Λυδία είχε βαπτιστεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και με την παρουσία όλων των παππούδων στην Αλόννησο.

Η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο -καθώς παρευρέθηκαν περίπου 50 άνθρωποι- και με άκρα μυστικότητα, παρουσία των γονέων της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εξωκκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της άτυχης γυναίκας.

Οι νονοί της μικρής Λυδίας ήταν τρεις συμμαθητές της Καρολάιν και επιλέχθηκαν από τη γιαγιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κυκλοφόρησε προσκλητήριο, αλλά το κάλεσμα έγινε τηλεφωνικά από την ίδια τη Σούζαν. Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα της Χώρας της Αλοννήσου.

Γλυκά Νερά – πατέρας Καρολάιν: Η μικρή Λυδία, η επιμέλεια και ο δολοφόνος που “αφαίρεσε δυο ζωές”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: