“Το μεγαλύτερο ψέμα που γράφτηκε είναι ότι τα έχω με τη Φαίη Σκορδά. Ευτυχώς δεν είπαν ότι τα έχω με τον Λιάγκα”

April 12, 2023

“Το μεγαλύτερο ψέμα που γράφτηκε είναι ότι τα έχω με τη Φαίη Σκορδά. Ευτυχώς δεν είπαν ότι τα έχω με τον Λιάγκα”


Διαφ.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στο Survivor και φέτος τον απολαύσαμε στο J2US βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε στη Χαρά Μπουτσικάκη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την παιδική του ηλικία ενώ αποκάλυψε και το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για τον ίδιο.



Όταν ήμουν παιδί ήμουν κλειστός. Ασχολιόμουν με τη ζωγραφική, το διάβασμα και πολλές ώρες μοναξιάς. Από μικρός είχα μπει σε έναν κόσμο ενηλίκων και αυτό με ωρίμασε. Οι γονείς μου, μου φέρονταν ως ενήλικα. Από μικρός δούλευα στο ξενοδοχείο μας. Είμαι από μια γενιά που το παιδί δεν έκανε ότι γούσταρε. Σήμερα τα παιδιά είναι κακομαθημένα.

Περικλής Κονδυλάτος: “Με τον Ηλία Μπόγδανο δεν θα ήθελα να συναναστραφώ”

Δεν είναι εύκολο να παραβείς τους κανόνες του Survivor, υπάρχει παντού φύλαξη και κάμερες. Με τον Ηλία Μπόγδανο δεν θα ήθελα να συναναστραφώ γιατί δεν μου αρέσουν οι ψεύτικοι άνθρωποι», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στο τέλος: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι τα έχω με τη Φαίη Σκορδά. Ευτυχώς που δεν είπαν ότι τα έχω με τον Γιώργο Λιάγκα».

Όλα όσα είπε ο Π. Κονδυλάτος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: