Θα τους διώξει όλους; Τρέμουν οι παίκτες στο Survivor, ο Ατζούν εμφανίστηκε στο συμβούλιο κι απειλεί με… αποχωρήσεις

April 12, 2023

Θα τους διώξει όλους; Τρέμουν οι παίκτες στο Survivor, ο Ατζούν εμφανίστηκε στο συμβούλιο κι απειλεί με… αποχωρήσεις


Διαφ.

Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, στο οποίο οι δυο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες με στόχο ένα τεράστιο έπαθλο φαγητού, το οποίο κέρδισαν τελικά οι Κόκκινοι.



Σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού που συγκάλεσε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star, Ατζούν Ιλίτζαλι, ανακοινώθηκε η αποβολή για της Αφροδίτης Σκαφίδα από το ριάλιτι.

Το συμβούλιο έμελλε να ανατρέψει για άλλη μια φορά τη ροή στο ριάλιτι επιβίωσης και να αναταράξει για τα καλά τις δυο ομάδες.

Ειδικότερα, ο Τούρκος παραγωγός θέλησε να μοιραστεί με τους Μπλε και τους Κόκκινους πως σημειώθηκε ακόμα μια παραβίαση των κανονισμών στο Survivor All Star. Κάτι που σημαίνει ότι έπρεπε η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να πάρει τα μέτρα της. Με την απόφαση να οδηγεί και στην 5η κατά σειρά αποβολή παίκτη από το Survivor.

«Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, σήμερα, δεν με κάνει χαρούμενο. Αυτή τη χρονιά είχαμε κάποια προβλήματα με κλοπές στο Survivor. Είμαι σίγουρος πως όλοι θυμάστε τη συνάντηση την οποία κάναμε στην Αθήνα. Μιλήσαμε για πολλά θέματα. Ανάμεσα στα οποία και τα προβλήματα κλοπής που είχαμε ξανά στο Survivor», σημείωσε αρχικά ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

«Όπως θυμάστε σε αυτή τη συνάντηση υπογραμμίσαμε πως για μικρές κλοπές που μπορούν να υπάρχουν στο Survivor θα δίνονταν κάποιες ποινές. Σε αυτό ήσασταν όλοι σύμφωνοι. Αλλά, αν γινόταν κάτι πιο μεγάλο και πιο οργανωμένο, όλοι συμφωνήσαμε ότι η ποινή θα ήταν διαφορετική.

Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι συμφωνήσαμε όλοι πως θα αποβληθούν. Και δυστυχώς φέτος έχει γίνει ξανά και χάσαμε κάποιους παίκτες» συμπλήρωσε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, απευθυνόμενος προς όλους τους παίκτες. Από το συμβούλιο απουσίαζε η Αφροδίτη Σκαφίδα, με τον λόγο να αποκαλύπτεται από τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

«Δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις»

«Το θέμα μας απόψε είναι η Αφροδίτη, που ξέρετε ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Είναι καλή μου φίλη, περνάμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, ακόμα και στη θερινή μου κατοικία στο Τσεσμέ. Αλλά όταν πρόκειται για το Survivor δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και παλεύουν για να γίνει το Survivor αυτής της χρονιάς» συνέχισε ο Τούρκος παραγωγός.

Όλοι οι παίκτες τον κοιτούσαν σοκαρισμένοι. «H απόφαση μας είναι ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να συνεχίσει πια στο Survivor. Η Αφροδίτη είναι εκτός Survivor. Αυτοί είναι οι κανόνες του σόου και, όπως συμφωνήσαμε, πρέπει να τους τηρούμε.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν διαγωνιζόμενό μας να κλέψει φαγητό. Για εμάς μπορεί να έχουν γίνει μη οργανωμένα περιστατικά, εάν βρισκόμουν στο Survivor, μπορεί να έκανα και γω το ίδιο.

Εάν έβλεπα κάτι στα σκουπίδια κι εγώ θα το έπαιρνα, αυτό είναι λογικό. Αλλά, όταν είναι οργανωμένο και υπάρχει επικοινωνία με τους ντόπιους, αυτό είναι απαράδεκτο και δεν πρόκειται αν το επιτρέψουμε».

Ο Γιώργος Λιανός απουσίαζε από το έκτακτο συμβούλιο. Μέσα από τα Παιχνίδια της Καραϊβικής είχε ευχηθεί στο τηλεοπτικό κοινό «Καλό Πάσχα», ανανεώνοντας το ραντεβού για τη Δευτέρα του Πάσχα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: