Ο Μαρτίκας στο Survivor, η Βρισηίδα έξω… έξαλλη: «Ο Θεός βλέπει, προτιμώ να μείνω μόνη, ο καθένας να βρει αυτό που αξίζει»

April 12, 2023

Ο Μαρτίκας στο Survivor, η Βρισηίδα έξω… έξαλλη: «Ο Θεός βλέπει, προτιμώ να μείνω μόνη, ο καθένας να βρει αυτό που αξίζει»


Διαφ.

Μια ανάρτηση-καρφί έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor, έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στο οποίο αναφερόταν στις φιλίες της, αλλά και σε ανθρώπους που την έχουν απογοητεύσει.

Πολύ πιθανόν, το story της να απευθύνεται στην «πρώην φίλη» της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την οποία είχε εκνευριστεί, λόγω όσων είπε για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, χωρίς να κάνει κάποια αναφορά σε κάποιο όνομα έγραψε χαρακτηριστικά: «Προτιμώ να μείνω μόνη μου, παρά να κάνω παρέα με διπρόσωπους ή με άτομα που κάνουν παρέα άλλους μόνο για το συμφέρον. Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Μην απελπίζεστε όμως. Υπάρχουν κι άτομα που δεν είναι έτσι. Έχω τέτοια υπέροχα άτομα στη ζωή μου, σίγουρα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν εκεί έξω. Εύχομαι ο καθένας να βρει αυτό που του αξίζει. Ο Θεός βλέπει».


Πηγή