«Ήταν ένα δώρο Πασχαλινό»: Δύσκολες ώρες για την Μιμή Ντενίση, άγνωστοι διέρρηξαν το εξοχικό της

April 13, 2023

«Ήταν ένα δώρο Πασχαλινό»: Δύσκολες ώρες για την Μιμή Ντενίση, άγνωστοι διέρρηξαν το εξοχικό της


Διαφ.

Θύμα διάρρηξης έπεσε η Μιμή Ντενίση στο εξοχικό σπίτι που διατηρεί στον Θεολόγο, το οποίο επισκέφτηκε για τις ημέρες του Πάσχα.Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη ληστεία: «Ήρθαμε στον Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθα βρέθηκα στην αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή, που δεν το ήξερα εγώ. Έχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όμως ξέρετε είναι ένα κτήμα, δεν είναι σκέτο σπίτι».

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Έχει γύρω – γύρω αυτές τις μπρούτζινες, που τις λέμε χελώνες, τα φώτα. Αυτά τα έχουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για τον μπρούτζο. Δεν υπάρχει φως γύρω – γύρω και είναι επικίνδυνο να ανάψουμε μην εκτιναχθεί. Μπήκαν σε μια – ευτυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι γιατί είχε συναγερμό – μπήκαν σε μια μικρή αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι που είναι όλα τα μηχανήματα του κήπου, είναι μεγάλος ο κήπος και έχει άπειρα… Οι ψησταριές, τα μικρά ψυγεία, ό,τι είναι που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι».


Κλείνοντας, η Μιμή Ντενίση είπε: «Το σπίτι έχει και συναγερμό που παρακολουθείται συνέχεια, για αυτό και δεν μπορούσαν να μπουν μέσα στο σπίτι. Προσπάθησαν, είδαμε κάτι σπασμένα πράγματα, ένα τραπέζι μαρμάρινο, που το μάρμαρο δεν σπάει από ένα αντικείμενο, πρέπει να πατήσει κάποιος πάνω. Προσπάθησαν να μπουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Καλό είναι να μαθευτεί, όχι για μένα, για την περιοχή. Τώρα ήρθε η αστυνομία από την Αταλάντη και αύριο θα ’ρθει και από την Λαμία. Ήταν ένα “δώρο Πασχαλινό”. Καλά να είμαστε, υγεία να έχουμε, τι να πω, ήταν να γίνει. Αρκεί να είναι το τελευταίο και να μην κινδυνεύει όλη η περιοχή από κλοπές. Αν δεν είχε συναγερμό και να λειτουργεί ο συναγερμός, εντάξει, θα είχε γίνει εδώ της τρελής».


Πηγή