«Ο καθένας έχει γίνει δικαστής»: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απαντά στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

April 13, 2023

«Ο καθένας έχει γίνει δικαστής»: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απαντά στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του


Διαφ.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος σε συνέντευξη που έδωσε για τη ζωή του στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».



Ανάμεσα σε όσα δήλωσε, ο ηθοποιός κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για τη διαφορά ηλικίας που έχει με την 26χρονη σύντροφό του, Βασιλική Μακρή.

Αρχικά, είπε: «Ο καθένας έχει γίνει δικαστής! Αυτοί που ικανοποιούνται ή αυτοϊκανοποιούνται ποσώς με ενδιαφέρει».

Συνέχισε, λέγοντας: «Το έχουν σχολιάσει πολύ αρνητικά, μερικοί και θετικά, ο καθένας αισθάνεται πολύ καλά να ποστάρει στα κοινωνικά δίκτυα την άποψή του, αισθάνεται ότι κάτι έκανε που έβαλε την άποψή του εκεί πέρα, άστον να το πιστεύει».






Στην πορεία, ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε ότι: «Είμαι η φωνή του Ντόναλντ Ντακ. Μου είχαν κάνει πρόταση να πάω στην Αμερική και αρνήθηκα γιατί έπαιζα Σαίξπηρ στην Ελλάδα. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπω στην Disney και θα κάνω χιλιάδες πράγματα».

Κωνσταντίνος Καζάκος

Όσο για την ταμπέλα του «γιου της Καρέζη και του Καζάκου» αλλά και για την κόρη του, είπε: «Ακόμα ακούω σχόλια “ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη. Το έχω αποδεχτεί γιατί οι γονείς μου είναι άτομα που και ο κόσμος τους αγάπησε πολύ. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς αλλά το προσπαθώ! Ό,τι μπορώ κάνω. Καλύτερα να μου παρουσιάσει η κόρη μου το αγόρι της παρά να μην μου το πει. Όσο και να μεγαλώνει θα είναι το κοριτσάκι μου. Ήταν δύσκολη η απώλεια του πατέρα μου. Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου και ελπίζεις να το κρατήσεις ζωντανό. Πονάει αλλά το αντέχεις και συνεχίζεις».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: