Τελικά είναι αλήθεια: Ο Νίνο και η Ζόζεφιν πιασμένοι χέρι-χέρι στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση – Τρυφερά στιγμιότυπα

April 13, 2023

Τελικά είναι αλήθεια: Ο Νίνο και η Ζόζεφιν πιασμένοι χέρι-χέρι στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση – Τρυφερά στιγμιότυπα


Διαφ.

Στη δημοσιότητα οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της Ζόζεφιν και του Νίνο, μετά τις φήμες ότι είναι το νέο ζευγάρι.



Το τελευταίο διάστημα, όπως έχει γίνει γνωστό, ο Νίνο και η Ζόζεφιν αποτελούν το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, και όλοι περίμεναν την επιβεβαίωση και τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν να αναφερθούν στην σχέση τους. Αλλά ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Όπως είχε αναφέρει και ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό Μας»: «Είναι κάτι φρέσκο, είναι κάτι νεανικό, είναι από τον μουσικό εγχώριο χώρο. Είναι ζευγάρι αυτή τη στιγμή, κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα, έτσι και αλλιώς είναι δύο άνθρωποι που δεν έχουν πουλήσει την προσωπική τους ζωή, δε θέλουν να ακούγονται για αυτό».

Ενώ η ίδια η Ζόζεφιν είχε δηλώσει στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα»: «Είμαι πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω αν ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο, πιο πολύ στην ψυχολογία θα έλεγα. Όχι ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον έρωτα. Μπορεί να βοηθάει λίγο».






Και ήρθε λοιπόν και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, καθώς βρέθηκαν μαζί στο closing party του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή.

Κατά την είσοδό τους, ήταν πιασμένοι χέρι χέρι όπως μπορείτε να δείτε και στα στιγμιότυπα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό «ΟΚ!».

Ζόζεφιν

Ζόζεφιν

Όπως θα δείτε στο βίντεο, κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν τα τρυφερά στιγμιότυπα.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: