Παντού με την κορούλα της η Μαίρη Συνατσάκη: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την μικρή Ολίβια

April 13, 2023

Παντού με την κορούλα της η Μαίρη Συνατσάκη: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την μικρή Ολίβια


Διαφ.

Αυτοκόλλητη με την κόρη της είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία φαίνεται πως απολαμβάνει στον έπακρον τη μητρότητα.



Η ίδια πάντα μοιραζόταν την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της στα social media, έτσι και από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο την κορούλα της δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από τη νέα τους ζωή.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Το τελευταίο διάστημα κάνει γυρίσματα με τον Διονύση Ατζαράκη για μία σειρά που ετοιμάζουν και φυσικά στο καμαρίνι έχει μαζί της τη μικρή Ολίβια. Σε story της στο Instagram ανέβασε φωτογραφία με την κόρη της όπου έγραφε: «Βασική συνεργάτιδα, κάνει και μαλλιά».

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε πρόσφατα την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ερχομό της κόρης της, στη Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα.

«Η κόρη μας είναι πολύ συνεργάσιμο μωρό, το μωρό μας, μοιραζόμαστε πολλά πράγματα στην φροντίδα του. Ξέρω ότι περίμενα ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ μας ως ζευγάρι, το φοβόμουν πάρα πολύ αυτό το κομμάτι», δήλωσε η influencer και επιχειρηματίας.






Όσο για το όνομα της μικρούλας, είπε ότι έψαξαν 400 ονόματα για να καταλήξουν.

«Κάναμε ένα ψευτο-baby shower επτά άνθρωποι που ήξεραν τι ήταν το μωρό μας. Εκείνη την ημέρα ψάξαμε 400 ονόματα στην Google. Η φίλη μου η Γωγώ που δουλεύουμε μαζί πέταξε το Ολίβια και εμείς το προηγούμενο βράδυ είχαμε πει ότι μας άρεσε το Liv Tyler και τότε είπα καλέ αυτό είναι καταπληκτικό. Μας αρέσει το Ολίβια, είναι πολύ γλυκό», αποκάλυψε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: