«Δεν θέλω να δω τις “Σέρρες”, δεν το αντέχω»: Συγκινεί η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση

April 13, 2023

«Δεν θέλω να δω τις “Σέρρες”, δεν το αντέχω»: Συγκινεί η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση


Διαφ.

Την άρνησή της να δει τον Πάνο Νάτση στη σειρά «Σέρρες» εξέφρασε η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου.



H ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε τόσο στην σειρά «Σέρρες» που πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης αλλά και στο πώς έχει διαχειριστεί μέχρι τώρα την απώλεια του συντρόφου της.

Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 2022 σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από τα γενέθλια καλής του φίλης. Και μπορεί ο ίδιος να έφυγε από τη ζωή, όμως η σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη θα τον θυμίζει για πάντα.

Η Διονυσία Γεωργιάδου μιλώντας στην εκπομπή είπε αρχικά πως δεν αντέχει να δει τη σειρά.

«Δεν θέλω να δω τις “Σέρρες”. Όχι, δεν το αντέχω. Θα είναι λίγο βαρύ για τον ηθοποιό που θα παίξει τον ρόλο του Πάνου στις “Σέρρες”».






Ενώ αναφέρθηκε και στο πώς διαχειρίστηκε την απώλεια και εάν είναι έτοιμη για μια νέα σχέση.

«Δεν σκέφτομαι ότι θα βρω τον εαυτό μου μέσα από μια νέα σχέση. Σκέφτομαι ότι θα βρω τον εαυτό μου για να μπορώ να μπω σε μια νέα σχέση. Είμαι καλά θεωρώ πλέον, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα», εξήγησε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Ενώ είπε κλείνοντας: «Πηγαίνω σε ψυχολόγο, με βοηθάει, με καθοδηγεί στη λύση όλων των προβλημάτων. Φυσικά, κάποια στιγμή θα ήθελα να προχωρήσω και να κάνω μια νέα σχέση, γιατί έτσι είναι η ζωή. Αυτό δε σημαίνει ότι θα ξεχάσω ποτέ τον Πάνο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: