Δεν έμαθε ποτέ για το νεκρό παιδί της: Η Ρένα Κουμιώτη έφυγε απ’τη ζωή χωρίς να καταλάβει ότι πέθανε ο γιος της

April 13, 2023
Η Ρένα Κουμιώτη δεν είχε ποτέ μάθει για το θανατηφόρο παιδί της και αποχώρησε από τη ζωή χωρίς να γνωρίζει ότι ο γιος της είχε πεθάνει.

Δεν έμαθε ποτέ για το νεκρό παιδί της: Η Ρένα Κουμιώτη έφυγε απτη ζωή χωρίς να καταλάβει ότι πέθανε ο γιος της


Διαφ.

Η Ελένη Ροδά, ηθοποιός και τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για την αγαπημένη της φίλη, Ρένα Κουμιώτη και την πρόσφατη απώλεια της, την οποία δεν διαχειρίστηκε με μεγάλη ευκολία, όπως αναφέρει.



Ήμασταν πάρα πολύ φίλες, για 50 χρόνια, από την ημέρα που βγήκε.

Δεθήκαμε πολύ, ζήσαμε μαζί πολύ ωραίες στιγμές μέσα στο σπίτι της, μέσα στο σπίτι μου. Δουλέψαμε μαζί, της βάφτισα και το παιδί, συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως: Την αγαπούσα πολύ, ήταν η φίλη μου.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, τα τελευταία χρόνια η φίλη της είχε άνοια. Η ίδια ήταν δίπλα της και την επισκεπτοταν πολύ συχνά.

Ήμουν κοντά της όσο μπορούσα. Όταν πήγαινα τελευταία να τη δω και μου έλεγαν ότι δεν θα με γνωρίσει, ήμουν η μόνη που γνώριζε. Μόλις έμπαινα, χαιρόταν πολύ. Παρά το γεγονός ότι ήταν στο κρεβάτι κι ήταν πολύ άρρωστη. Γνώριζε τη φωνή μου, αλλά δεν με έβλεπε το χρυσό μου. Για μένα ήταν μια μεγάλη απώλεια, γιατί ήταν η τελευταία φίλη που είχα κι από τις τελευταίες μεγάλες τραγουδίστριες, είπε και πρόσθεσε: Ήταν σπουδαία φωνή.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν την επηρέασε ο θάνατος του γιου της, η Ελένη Ροδά είπε: Όχι. Δεν κατάλαβε ότι πέθανε ο γιος της. Δεν της το είπαν ποτέ, δεν το ήξερε.

sizes=(max-width:

Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς. H τραγουδίστρια δεν είχε δώσει το παρών στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και τα οποία δεν της επέτρεπαν συγκινήσεις.

Ο 61χρονος ήταν και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μικρή ηλικία και απέκτησαν τον Νίκο. Έμειναν στο Ελληνικό και δύο χρόνια μετά το γάμο τους χώρισαν.

Την Ρένα Κουμιώτη δεν την είχαν ενημερώσει για την κηδεία και ότι ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή. Κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπορούσε τότε να της πει για την τραγική είδηση του θανάτου του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: