«Είναι 2 μηνών μωρό, μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει και όχι εμπόρευμα»: Ράκος ο Κοψιδάς με το σούβλισμα αρνιών

April 13, 2023
Το μωρό είναι μόλις 2 μηνών και είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει και όχι να χρησιμοποιείται ως εμπόρευμα. Όσο για τον Ράκο Κοψιδά, αυτός ασχολείται με το σούβλισμα αρνιών.

Είναι 2 μηνών μωρό, μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει και όχι εμπόρευμα: Ράκος ο Κοψιδάς με το σούβλισμα αρνιών


Διαφ.

Τη δυσαρέσκειά του για το παραδοσιακό σούβλισμα, το Πάσχα, θέλησε να εκφράσει για μία ακόμη φορά δημοσίως, ο Γιώργος Κοψιδάς.



Ο ηθοποιός, που γνωρίσαμε καλύτερα από το Survivor, δημοσίευσε μία φωτογραφία από ένα κατσικάκι και έστειλε το δικό του μήνυμα, γράφοντας:

“Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας!”, έγραψε στο Ιnstagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Kopsidas official (@georgekopsidas)

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα και είναι γνωστό ότι ο ίδιος είναι εδώ και χρόνια vegan. To 2019 είχε δηλώσει για αυτή του την απόφαση:

“Έγινα vegan γιατί πριν από 6 χρόνια έγινε μέσα μου ένα κλικ και συνειδητοποίησα ότι είμαι ηθικός αυτουργός σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Το ότι σκλαβώνουμε, εκτρέφουμε, αναπαράγουμε με πολύ άσχημο τρόπο ζώα για να τρεφόμαστε. Ο άνθρωπος – και δεν το λέω εγώ, το λένε επιστημονικές έρευνες – είναι από τη φύση του φυτοκαρποφάγο ζώο”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: