Δεν εiδαv τους παπαράτσι: Σούσουρο με τον Γιώργο Θεοφάνους, οι φώτο αγκαλιά με τη σύζυγό του στα μπουζούκια

April 13, 2023

Δεν εiδαv τους παπαράτσι: Σούσουρο με τον Γιώργο Θεοφάνους, οι φώτο αγκαλιά με τη σύζυγό του στα μπουζούκια


Διαφ.

Μία σπάνια δημόσια έξοδο πραγματοποίησε ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του, Βίλλυ.Σε τρελά κέφια χόρευαν και σιγοτραγουδούσαν ενώ ο Αντώνης Ρέμος κάποια στιγμή τους πλησίασε αγκαλιάζοντας τη σύζυγος του μουσικοσυνθέτη. Ο φωτογραφικός μας φακός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο NOX και απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, το ένα, τον Άγγελο, τον έχει κάνει με την πρώην σύζυγό του, Ευρυδίκη, ενώ τα υπόλοιπα τρία (τον Εμμανουήλ, την Κύρα και την Ειρήνη – Ευγενία) τα απέκτησε με την Βίλλυ, με την οποία μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας και κάθε τους εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα.

Οι δυο τους διασκέδασαν, με την παρέα τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπου και αποχώρησαν από το μαγαζί αγκαλιά.

«Εγώ πάντα ήθελα να κάνω τέσσερα παιδιά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν σου κρύβω ότι μετά το διαζύγιό μου με την Ευρυδίκη, που έχουμε ένα γιο, που είναι 25 τώρα.

Το άγχος μου ήταν αυτό, ποια θα βρω που κάνουμε τρία παιδιά μαζί και να είναι της ζωής μου το άλλο μισό. Και βρήκα μια Θεσσαλονικιά. Βίλλυ είχε πολλά προβλήματα και της είχαν πει ότι δεν θα κάνει παιδιά. Τελικά έκανε τρία», έχει δηλώσει ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξή του.


Πηγή