«Ανάσταση» για την 26χρονη Ανυσία: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 44 μέρες και θα κάνει Πάσχα σπίτι της

April 14, 2023

«Ανάσταση» για την 26χρονη Ανυσία: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 44 μέρες και θα κάνει Πάσχα σπίτι της


Διαφ.

Ακόμα και να μην πιστεύετε στα θαύματα, οι γονείς, συγγενείς και φίλοι της 26χρονης Ανύσιας και γιατί όχι ακόμα και πλήθος κόσμου περίμεναν εδώ και 44 μέρες πως και πως να γίνει το θαύμα και να καταφέρει να βγει από τον Νοσομομείο. Να θυμίσουμε πως η 26χρονης Ανυσία ήταν ένα από τους τραυματίες της τραγικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη κοστίζοντας την ζωή σε 57 συνεπιβάτες της. Ενώ η κατάστασή της υπήρξε ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς πέρασε και περισσότερο από ένα μήνα στην ΜΕΘ.



Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, πήρε 44 ημέρες μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η 26χρονη Ανυσία Λιούρη.

Τέμπη: Εξιτήριο για την 26χρονη Ανυσία

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 26χρονη Ανυσία ήταν στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και αρχικά νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα και εγκαύματα, διασωληνωμένη και σε καταστολή στην Α′ ΜΕΘ εγκαυμάτων.

Στα τέλη Μαρτίου βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο έχοντας πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Πλέον, η 26χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της.

Ωστόσο, για το επόμενο διάστημα θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Παπανικολάου» η πορεία της υγείας της.

«Η Ανυσία μας μετά από 44 ημέρες είναι πλέον σπίτι μας! Σας ευχαριστώ όλους! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!» έγραψε ο πατέρας της στο Facebook.

Η ανάρτηση του πατέρα της 26χρονης Ανυσίας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: