Στο κλίμα των ημερών η Μπαλατσινού: Βάφει αυγά με τον 2χρονο γιο της, αλλά όλοι είδαν το σχόλιο Κικίλια στη φωτο

April 14, 2023

Στο κλίμα των ημερών η Μπαλατσινού: Βάφει αυγά με τον 2χρονο γιο της, αλλά όλοι είδαν το σχόλιο Κικίλια στη φωτο


Διαφ.

Το Πάσχα είναι σίγουρα μια οικογενειακή γιορτή και διάσημοι και μη τηρούν τα ήθη και τα έθιμα με ευλάβεια. Από το βάψιμο των αυγών, τα τσουρέκια, την Ανάσταση στην εκκλησία και άλλα πολλά. Και όσοι έχουν την δυνατότητα το Πάσχα είναι μια ευκαιρία για απόδραση είτε στους τόπους καταγωγής εάν υπάρχουν είτε σε ταξιδιωτικούς προορισμούς. Το αυτό ισχύει και για την Τζένη Μπαλατσινού η οποία θα περάσει ένα υπέροχο Πάσχα στην Πάτμο μαζί με την οικογένειά της.Στο κλίμα των ημερών η Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητάς της μέσω social media, και σήμερα Μεγάλη Πέμπτη λοιπόν πιστή στα έθιμα έβαψε τα πασχαλινά αυγά έχοντας μάλιστα και την βοήθεια του γιού της Παναγιώτη-Αντώνη και το μοιράστηκε μαζί μας μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

Στην ανάρτησή της βλέπουμε τον 2 ετών γιο της να κάθεται στο πάτωμα και βάφει αυγά σε κάθε χρώμα και να απολαμβάνουν τις πασχαλινές διακοπές τους!

Στη συνέχεια, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες από το βάψιμο των αυγών με την ίδια να ποζάρει στην κουζίνα και να χαμογελάει

Δείτε την ανάρτηση της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

«Κόκκινα & πολύχρωμα αυγά!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, ενώ δεν έλειψε και το σχόλιο του υπουργού Τουρισμού, ο οποίος έβαλε μία κόκκινη καρδιά.


Πηγή