Τέσσερις άγνωστες γυναίκες ανακάλυψαν ότι είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα, τότε σκέφτηκαν την καλύτερη εκδίκηση

April 14, 2023

Τέσσερις άγνωστες γυναίκες ανακάλυψαν ότι είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα, τότε σκέφτηκαν την καλύτερη εκδίκηση


Διαφ.

Τέσσερις απατημένες γυναίκες ανακάλυψαν ότι έβγαιναν με τον ίδιο άπιστο άντρα και ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να τον εκδικηθούν.



Μάλιστα οι εν λόγω γυναίκες κατέγραψαν σε ένα βίντεο την εκδίκησή τους, το οποίο έγινε viral στο TikTok.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η μία από αυτές στέκεται στην είσοδο του σπιτιού του και τον φωνάζει να βγει έξω, ρωτώντας τον αν του αρέσει το ντύσιμό της, την ίδια ώρα που οι άλλες τρεις περιμένουν κρυμμένες στη γωνία και όταν εκείνη τον ρωτάει αν θέλει να γνωρίσει τις φίλες της, εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά του, με την αντίδρασή του να είναι αμήχανη.

Η γυναίκα που γύρισε το βίντεο, η Amanda, τον γνώρισε μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών Hinge, τον Φεβρουάριο και βγήκαν για έξι εβδομάδες. Σύντομα, ωστόσο, παρατήρησε ότι της συμπεριφερόταν κάπως περίεργα, όπως για παράδειγμα, εξαφανιζόταν για μεγάλες χρονικές περιόδους ή αποτύγχανε να είναι συνεπής στα σχέδια που έκαναν μαζί, επινοώντας στη συνέχεια παράλογες δικαιολογίες.

Μια μέρα, η Amanda έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στο Instagram από μια άλλη γυναίκα, που τη ρωτούσε αν έβγαινε μαζί του και έτσι έμαθε ότι αυτός ο άντρας είχε άλλες τρεις ερωμένες ταυτόχρονα.

Ο άπιστος άνδρας είχε μετακομίσει πρόσφατα από την πόλη Πρόβιντενς στη Βαλτιμόρη, στις ΗΠΑ. Ένα Σαββατοκύριακο, είπε στην κοπέλα του, η οποία άρχισε να τον υποψιάζεται, ότι θα τον επισκεπτόταν η μαμά του και επομένως δεν θα μπορούσαν να βρεθούν.

Για εκείνη κάτι δεν κολλούσε στην ιστορία του και έτσι άρχισε μια διαδικτυακή έρευνα και ανακάλυψε ότι έβγαινε με ακόμα τρεις.

«Του είχα ξεκαθαρίσει ότι ήθελα μια σταθερή, αποκλειστική σχέση. Επομένως, πρόκειται για απιστία. Είναι απόλυτα σαφές», υπογράμμισε η Amanda.

Οι απατημένες γυναίκες πιστεύουν ότι ο άπιστος άνδρας βγαίνει με ακόμη περισσότερες ταυτόχρονα

Ωστόσο, τα πράγματα επρόκειτο να γίνουν ακόμα χειρότερο, καθώς στο Facebook υπάρχει μια ομάδα που λέγεται «Μήπως βγαίνουμε με τον ίδιο άνθρωπο;», όπου μπορείς να ταγκάρεις μια τοποθεσία αναζητώντας «αντιζήλους» και εκεί, η Amanda ισχυρίζεται ότι 48 γυναίκες της απάντησαν ότι βγαίνουν με αυτό τον άντρα.

«Υποψιαζόμαστε ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα κορίτσια εκεί έξω και ότι αυτός θα συνεχίσει την ίδια τακτική. Αυτός ο άντρας λέει ψέματα κι είναι χειριστικός, σου λέει ό,τι θέλεις να ακούσεις και είναι τρομακτικό, πραγματικά τρομακτικό. Θέλουμε να προστατεύσουμε και άλλες γυναίκες, να μην ξανασυμβεί αυτό σε καμία άλλη. Να προστατεύουμε και να φροντίζουμε η μία την άλλη», κατέληξε η Amanda.

@_glamanda_

#cheatersgettingcaught #cheatersgettingcaugh #liar #cheaterscaught #MyDolceMoment

♬ Oh No – Kreepa


Πηγή

Διαβάστε επίσης: