“Θα μου λείψεις”: Το μοιράστηκε δημόσια η Λένα Δροσάκη, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα και η φωτογραφία

April 14, 2023

“Θα μου λείψεις”: Το μοιράστηκε δημόσια η Λένα Δροσάκη, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα και η φωτογραφία



H Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην ζωή τους με την είδηση του χωρισμού να απασχολεί τα εγχώρια μέσα τις τελευταίες ημέρες.



“Θα μου λείψεις”: Το μοιράστηκε δημόσια η Λένα Δροσάκη

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα διακριτικό στις δηλώσεις τους και στις αναρτήσεις τους καθώς προτεραιότητα έχει το παιδί τους, ενώ συμπρωταγωνιστούσαν και σε παράσταση και μετά τον χωρισμό τους. Και ενώ αρκετός κόσμος προσπαθεί να “διαβάσει” τα νοήματα και τα υπονοούμενα στις αναρτήσεις τους, εάν και εφόσον υπάρχουν ήρθε χθες ένα story της Ελένης Δροσάκη με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα το οποίο όμως δεν ήταν αυτό που περίμενε η κοινή γνώμη.

Η γνωστή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, στην οποία χαμογελά γλυκά, γράφοντας μονάχα τρεις λέξεις, “θα μου λείψεις”.

Λένα Δροσάκη: Tο αποχαιρετιστήριο μήνυμα και η φωτογραφία

Από τα συμφραζόμενα η Λένα Δροσάκη αποχαιρέτησε με τον πιο γλυκό τρόπο την κομμώτρια και συνεργάτιδά της αφού η θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε ολοκληρώθηκε και έτσι πια δε θα την βλέπει σε καθημερινή βάση.

Έτσι λοιπόν η Λ. Δροσάκη αποχαιρέτησε την Κατερίνα Νάστου κάνοντας της γνωστό το πόσο θα της λείψει χαρίζοντας της ένα λαμπερό χαμόγελο.

Δείτε την ανάρτησή της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: