Έκλεισε τα 18 ο γιος της Νένας Χρονοπούλου & θέλει να αρραβωνιαστεί: “Βλέπει γυναίκα και “του γυρνάει το μάτι””

April 14, 2023

Έκλεισε τα 18 ο γιος της Νένας Χρονοπούλου & θέλει να αρραβωνιαστεί: “Βλέπει γυναίκα και “του γυρνάει το μάτι””


Διαφ.

Η Νένα Χρονοπούλου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα Αμεα καθώς και η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού ΑμεΑ, ενώ είναι και Εθελόντρια Γραμματέας του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου 4amea.



Η Νένα Χρονοπούλου φιλοξενήθηκε από την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να ανοίξει ένα χωριό που θα φιλοξενεί όλα τα παιδιά με αναπηρία αλλά και την καθημερινότητά της. Ενώ αναφέρθηκε και στον γιό της ο οποίος είναι 18 πλέον.

Η Ν.Χρονοπούλου επίσης δήλωσε πως θα ήθελε να υπάρχει και μια παγκόσμια ημέρα για τις μαμάδες των παιδιών με αναπηρία και για τον δύσκολο αγώνα τους.

Ν. Χρονοπούλου: «Το όνειρό μου είναι να φτιάξω ένα χωριό που θα φιλοξενεί ΑμεΑ»

«Το όνειρό μου είναι να είναι ο Χρήστος καλά. Να μπορεί να είναι ένα αυτόνομο άτομο. Είναι μια προσπάθεια ζωής, ένας αγώνας. Όταν θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το χωριουδάκι που θα έχει πολλά παιδιά με αναπηρία, χωρισμένα. Το ένα χωριό με πολλά σπιτάκια, εξειδικευμένα. Φαντάζομαι πώς ο Χρήστος και τα άλλα παιδάκια επειδή θα εκπαιδεύονται στις καθημερινές δεξιότητες θα μπορούν να έχουν μια λαμπρή εξέλιξη.

Θεωρώ ότι όπως υπάρχει η γιορτή της μαμάς, πρέπει να υπάρχει και η γιορτή της μητέρας παιδιού με αναπηρία. Τίποτα λιγότερο! Δεν σηκώνω σταυρό, είναι δύσκολο αλλά για τους άλλους είναι σταυρός. Για εμάς είναι τρόπος ζωής! Είναι διαφορετικό είδος μητέρας, είναι άλλος ο τρόπος ζωής της, ο καημός της, η αγωνία της. Είναι μια μάνα που δεν κοιμάται ποτέ», ανέφερε αρχικά.

Ν. Χρονοπούλου: Θέλει και ο Χρήστος να αρραβωνιαστεί. Όταν βλέπει γυναίκα “του γυρνάει το μάτι”.

Και πρόσθεσε: «Ο Χρήστος είναι 18 ετών. Έχω να νιώσω ανεμελιά από τότε που ήμουν έγκυος γιατί πέρασα όλη μου την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι. Θέλει και ο Χρήστος να αρραβωνιαστεί. Όταν βλέπει γυναίκα “του γυρνάει το μάτι”. Συνεχίζει και πηγαίνει σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, που γελάει πολύ και του αρέσουν πολύ οι γυναίκες.

Ο Τάσος είναι μπαμπάς του Χρήστου από επιλογή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν ένας άνθρωπος επιλέγει να σταθεί δίπλα στο παιδί σου πάει να πει ότι σε αγαπάει πολύ, αγαπάει το πλάσμα το δικό σου και γίνεται αυτόματα και δικό του. Και αισθάνεσαι τη σιγουριά ότι δεν εγκαταλείπει».

Δείτε όλα όσα είπε η Ν. Χρονοπούλου

Η συνεργασία της Ν. Χρονοπούλου με τον Χ. Δάντη για τα παιδιά με αναπηρίες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: