5χρονη μικρούλα με όγκο στον εγκέφαλο ντύνεται πριγκίπισσα σε κάθε χημειοθεραπεία & στέλνει δυνατό μήνυμα

April 14, 2023

5χρονη μικρούλα με όγκο στον εγκέφαλο ντύνεται πριγκίπισσα σε κάθε χημειοθεραπεία & στέλνει δυνατό μήνυμα


Διαφ.

Κάποιοι από εμάς μπορεί να θεωρούμε τα ρούχα δεδομένα, Ωστόσο, το να ντύνεστε με αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε καλά μπορεί να βοηθήσει πολύ όχι μόνο εσάς, αλλά και τους γύρω σας.Πάρτε για παράδειγμα τη Lilli Durante. Η Lilli είναι ένα 5χρονο κορίτσι από το Irwin της Πενσυλβάνια που πάσχει από έναν αργά αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο που επηρεάζει τα οπτικά νεύρα. Για να διευκολύνει τη δυσάρεστη χημειοθεραπεία και τη θεραπεία του καρκίνου, η μικρή Lilli ντύνεται με ένα διαφορετικό φόρεμα πριγκίπισσας κάθε φορά που πηγαίνει για τη θεραπεία της.

Η πεντάχρονη Lili είναι πολύ δυνατή και στέλνει το δικό της θετικό μήνυμα.

Η Lilli είναι μία πεντάχρονη από το Irwin της Πενσιλβάνια. Υποφέρει από μία μορφή καρκίνου, έναν αργά αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο. Αυτός επηρεάζει τα οπτικά νεύρα. Ο γολγοθάς της μικρής, τόσο με την ασθένεια όσο και τις απαραίτητες χημειοθεραπείες. ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο σε ηλικία 4 μόλις ετών. Μέχρι στιγμής, έχει υποβληθεί σε αρκετές χημειοθεραπείες. Ωστόσο, έχει βρει έναν τρόπο για να κάνει την περιπέτειά της πιο ευχάριστη. Αυτό, διότι σε κάθε επίσκεψή της στο νοσοκομείο για τη θεραπεία της, εμφανίζεται με διαφορετική «πριγκιπική» εμφάνιση.

Ντύνεται πριγκίπισσα σε κάθε χημειοθεραπεία

Ντύνεται πριγκίπισσα και στέλνει δυνατό μήνυμα

Μέχρι στιγμής η Lili έχει φορέσει 30 διαφορετικά «πριγκιπικά» φορέματα εμπνευσμένα από τις αγαπημένες της ηρωίδες του Ντίσνεϊ, όπως η Μπελ, η Άριελ και η Σταχτοπούτα. Μάλιστα, μετά από τις τόσες πολλές διαφορετικές εμφανίσεις που έχει κάνει, το προσωπικό του νοσοκομείου την αποκαλεί «Μεγαλειότατη» κάθε φορά που την συναντά.

Με την πριγκιπική συνήθειά της αυτή, η 5χρονη Lili έχει γίνει πηγή έμπνευσης σε όσους εμπλέκονται με τη θεραπεία της, και όχι μόνο, καθώς εκπέμπει θετική ενέργεια και χαρά. «Δεν είχα ιδέα ότι ήταν Ημέρα Εθνικής Πριγκίπισσας! Προς τιμήν της δημοσιεύω φωτογραφίες της Lili από τα ραντεβού για την θεραπεία της. Μέχρι σήμερα, έχει υποβληθεί σε περίπου 30 χημειοθεραπείες και χρειάζεται άλλες 15 ακόμα για να τελειώσει» αναφέρει στη δημοσίευσή της στο Facebook η μητέρα της.