Γιατρός, “φτυστός” ο Λιάγκας: Ο “άγνωστος” αδερφός της Φαίης Σκορδά, η διαφορά ηλικίας & η σπάνια φωτο στο πλάι της

April 14, 2023

Γιατρός, “φτυστός” ο Λιάγκας: Ο “άγνωστος” αδερφός της Φαίης Σκορδά, η διαφορά ηλικίας & η σπάνια φωτο στο πλάι της


Διαφ.

Την Φαίη Σκορδά την απολαμβάνουμε καθημερινά από την εκπομπή «Πρωινό μας» που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.Η παρουσιάστρια αν και δημόσιο πρόσωπο προσπαθεί όσο είναι δυνατόν να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν είναι πολλά αυτά που γνωρίζουμε για την οικογένεια της.

Ο “άγνωστος” αδερφός της Φαίης Σκορδά

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως η Φαίη Σκορδά έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό και το αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από την εκπομπή της όταν μας ενημέρωσε πως θα γίνει θεία..

«Είμαι θεία! Έγινα πρώτη φορά θεία και θέλω να το κλέψω. Δεν θέλω να συζητήσω για τον αδερφό μου… Είμαι θεία. Θα μιλήσω για εμένα και έχω τρέλα για τα μωρά. Είναι αγοράκι», είπε η παρουσιάστρια.

«Πριν από λίγες μέρες έγινα θεία. Είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Ο αδελφός μου παντρεύτηκε, δεν το έμαθε κανείς, και πριν από λίγες μέρες απέκτησαν μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι. Μεγάλη ευτυχία…», είχε αποκαλύψει λίγες ημέρες πριν η Φαίη Σκορδά στη συνέντευξή της στον Άρη Καβατζίκη για το περιοδικό “Glow”.

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο αδερφός της γνωστής παρουσιάστριας

Ο λόγος για τον Νότη Σκορδά ο οποίος γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1978, είναι γιατρός ακτινολόγος και δύο χρόνια μεγαλύτερος της παρουσιάστριας.

Ο αδερφός της παρουσιάστριας σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που τον μπερδεύουν κατά καιρούς με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς μοιάζει αρκετά με τον παρουσιαστή και πρώην σύζυγο της Φαίης Σκορδά, ενώ κι αυτός, όπως και ο γνωστός παρουσιαστής, έχει αδυναμία στις μηχανές!

Ο Νότης Σκορδάς ασχολείται με το μπάσκετ, ενώ αγαπά τη μουσική και παίζει ερασιτεχνικά κλαρίνο. «Ο Νότης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αγαπάει πολύ τη Φαίη, αλλά όχι τόσο τα φώτα της δημοσιότητας» εξομολογείται άνθρωπος που τον γνωρίζει.

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με τον αδερφό της:


Πηγή