“Θηλάζει και η Παναγία”: Συγκινημένη στο Κάιρο η Τούνη, προσκύνησε με το γιο της τη μοναδική εικόνα στον κόσμο

April 14, 2023

“Θηλάζει και η Παναγία”: Συγκινημένη στο Κάιρο η Τούνη, προσκύνησε με το γιο της τη μοναδική εικόνα στον κόσμο


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά και την γέννηση του γιου τους και δεν τον αφήνουν στιγμή από τα μάτια τους και ειδικά η Ιωάννα Τούνη η οποία κατά καιρούς τον γιό της τον έχει συνεχώς μαζί της ακόμα και στα πιο περίεργα μέρη.Το ζευγάρι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και έτσι αποφάσισαν να επισκεφθούν την Αίγυπτο και συγκεκριμένα το Κάϊρο για τις διακοπές του Πάσχα και όπως είναι λογικό δεν έλειπε και ο 4 μηνών γιος τους.

Συγκινημένη στο Κάιρο η Τούνη

Το ζευγάρι μιας και δεν έχει πολλές μέρες διαθέσιμες προσπαθούν να επισκεφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα αξιοθέατα γίνεται

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, το ζευγάρι βρέθηκε στην εκκλησία, μέσα στην οποία η Παναγία είχε κρυφτεί με τον Ιησού, όταν ο Ηρώδης είχε αποφασίσει να σκοτώνει τα βρέφη φοβούμενος της φήμες ότι είχε γεννηθεί ο διάδοχός του.

Εκεί υπάρχει και η μοναδική εικόνα στον κόσμο που απεικονίζει την Παναγία να θηλάζει τον Ιησού ως βρέφος

«Αυτή εδώ είναι η μοναδική εικόνα της Παναγίας στον κόσμο, στην οποία κάνει breastfeeding. Ταΐζει το μωράκι της από το στήθος. Θηλάζει και η Παναγία… σοκ» είπε συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη.

Τούνη – Αλεξάνδρου: Έκαναν το πρώτο τους ταξίδι μετά τη γέννηση του παιδιού τους


Πηγή