Δύσκολο Πάσχα για τον Θοδωρή Μαραντίνη: Η φωτο που ανησύχησε τους θαυμαστές του “Θα αναρρώσω με τα παιδιά μου”

April 14, 2023

Δύσκολο Πάσχα για τον Θοδωρή Μαραντίνη: Η φωτο που ανησύχησε τους θαυμαστές του “Θα αναρρώσω με τα παιδιά μου”


Διαφ.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ένα πρόβλημα υγείας το οποίο και τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά ενώ είχε και απανωτά αποτυχημένα χειρουργεία. Κάτι το οποίο και τον οδήγησε και πάλι στο νοσοκομείο.



Δύσκολο Πάσχα για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Πιο συγκεκριμένα ο Θ. Μαραντίνης βρέθηκε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη στο νοσοκομείο για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον οισοφάγου του. Και μέρες που είναι ευχήθηκε μέσω και των social media «Καλή Ανάσταση» δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον θάλαμο του νοσοκομείου με ορό στο χέρι.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Θ. Μαραντίνης: «Είχα πολύ έντονη παλινδρόμηση και αυτό μου δημιουργούσε πρόβλημα και στο τραγούδι. Μου σύστησαν να κάνω μια επέμβαση στο στομάχι, που δεν πέτυχε. Σου στενεύουν τον οισοφάγο και κάπως έτσι λύνεται το πρόβλημα, κάτι που σε εμένα δεν πέτυχε. Έχω απίστευτη δυσφαγία, γιατί μου στένεψαν πολύ τον οισοφάγο και τώρα δεν μπορώ να φάω εδώ και τρία χρόνια. Δεν μπορώ να φάω ποσότητες και απότομα. Έκανα μια δεύτερη, δεν πέτυχε ούτε αυτή και τώρα λέω να κάνω μια τρίτη και ελπίζω να πετύχει».

Με τη νέα ανάρτησή του και κάτω από τη φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, ο Θοδωρής Μαραντίνης ευχήθηκε Καλή Ανάσταση.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η φωτογραφία που ανησύχησε τους θαυμαστές

Ενώ και σε πρόσφατη συνέντευξή στο Πρωινό, ο τραγουδιστής είχε αναφέρει πως μέσα στο Πάσχα θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

«Είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα, γιατί έχω ένα θέμα υγείας που με ταλαιπωρεί τα τελευταία 3-4 χρόνια. Πρέπει να το φτιάξω επιτέλους και θα κάνω μια επέμβαση. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι με τα παιδιά μου. Θα αναρρώσω με τα παιδιά μου» είχε πει.

Την ίδια ώρα, ο γιος του Μιχαήλ, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται με τη μητέρα του στο Ντουμπάι. Κατά την επιστροφή τους, τα παιδιά θα βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους που θα βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: