Αντί να κοιτάνε τον Ρέμο, κοιτούσαν εκείνη: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήγε ντυμένη έτσι στα μπουζούκια

April 14, 2023

Αντί να κοιτάνε τον Ρέμο, κοιτούσαν εκείνη: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήγε ντυμένη έτσι στα μπουζούκια


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης αφού έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας θα παντρευτούν το καλοκαίρι στην Μύκονο, που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς.



Η γαμήλια τελετή θα γίνει στο ιδιόκτητο εκκλησάκι του εξοχικού που διατηρεί ο Κώστας Πηλαδάκης, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του κολλητού φίλου του, Αντώνη Ρέμου στην περιοχή Φωκός.

Πριν λίγες ημέρες η πρώην παίκτρια του Survivor εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη. Το ζευγάρι επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο πολύ καλός τους φίλος Αντώνης Ρέμος και όπως ήταν αναμενόμενο «μαγνήτισαν» όλα τα βλέμματα. Μάλιστα, στην ίδια παρέα βρέθηκε και ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης με τη σύζυγό του, Λεάνα Μάρκογλου.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε βραδινή έξοδο με αστραφτερό cropped τοπ

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μάλιστα έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση. Η καλλίγραμμη πρώην Survivor επέλεξε ένα διχτυωτό αστραφτερό cropped τοπ με την υπογραφή Prada αξίας 1.900 ευρώ.

Το τοπ αναδείκνυε τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της. Το συνδύασε με μαύρο φαρδύ παντελόνι.

Η μεγάλη αλλαγή της Ναυσικάς λίγο πριν τον γάμο

Πριν λίγο καιρό η Ναυσικά τόλμησε να κόψει τα μαλλιά της, αποκτώντας ένα καρέ κούρεμα που της ταιριάζει πολύ. Αυτή τη φορά το μοντέλο αποφάσισε να γίνει ξανθιά με τη νέα της απόχρωση (μελί ξανθό) να είναι ό,τι πιο φυσικό και εντυπωσιακό μπορούσε να επιλέξει. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν η μέλλουσα νύφη δείχνει πιο όμορφη και chic από κάθε άλλη φορά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: