Μίλησε 44 μέρες μετά: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 36χρονης που ήταν 1,5 μήνα στο νοσοκομείο από το δυστύχημα στα Τέμπη

April 14, 2023

Μίλησε 44 μέρες μετά: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 36χρονης που ήταν 1,5 μήνα στο νοσοκομείο από το δυστύχημα στα Τέμπη


Διαφ.

Η Δάφνη Μπρέλλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, χθες, Μεγάλη Πέμπτη, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, την 1η Μαρτίου, σκορπώντας χαμόγελα και συγκίνηση.



Ειδικότερα, η 36χρονη επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου Intercity μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Όπως υπογράμμισε στην ΕΡΤ «Έπεφταν πάνω μου καύτρες, σκεφτόμουν πως ήταν ένα κακό όνειρο. Ξαφνικά πετάχτηκα μπροστά στην απέναντι θέση. Βρίσκομαι στα μπροστά κουπέ στο βαγόνι νούμερο 2, πίσω από αυτό του κυλικείου. Χάνω τις αισθήσεις μου στιγμιαία. Ανοίγω τα μάτια μου και βρίσκομαι έξω από το τρένο. Αρχικά σκέφτομαι ότι είναι ένα κακό όνειρο. Πέφτουν πάνω μου καύτρες και τότε καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει στα αλήθεια. Φώναζα βοήθεια. Το σκυλί μου ήταν δίπλα μου. Της έλεγα να φύγει για να μην καεί αλλά δεν έφευγε».

Ο αδερφός της κοπέλας, Γιώργος Μπρέλλας, επεσήμανε πως η 36χρονη «ήταν πολυτραυματίας. Είχε ρήξη του ήπατος. Είχε θλάση στον πνεύμονα, είναι κάποια πράγματα παθολογικά, τα οποία θέλουν παρακολούθηση ακόμα».

Η Δάφνη Μπρέλλα νιώθει θλίψη για τον χαμό του συντρόφου της

Η Δάφνη Μπρέλλα ευχαριστεί τους ανθρώπους που με αυταπάρνηση την έσωσαν, σημειώνοντας «δύο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού που ήταν επιβάτες, με τράβηξαν μακριά από τη φωτιά. Τους ευχαριστώ που με έσωσαν. Νιώθω βαθιά θλίψη για το χαμό του συντρόφου μου, αλλά και χαρά που μετά από 44 μέρες νοσηλείας, βρίσκομαι πλέον εκτός νοσοκομείου».

Από την πλευρά του, ο αδερφός της τόνισε «ξεκίνησαν από το 7ο βαγόνι, βοήθησαν στο 6ο, στο 5ο, υπήρχαν πολλά βαγόνια και εκεί μπροστά στις φλόγες δεν τόλμησε να προσεγγίσει κανένας παρά μόνο αυτά τα δύο παιδιά».

Όσον αφορά την Ανυσία, της 26χρονης που επίσης πήρε εξιτήριο χθες, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ο πατέρας της, με ανάρτησή του, ενημέρωσε και αυτός για τα ευχάριστα νέα για την υγεία της κόρης του, γράφοντας «Η Ανυσία μας μετά από 44 ημέρες είναι πλέον σπίτι μας!!! Σας ευχαριστώ όλους. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: