«Έφυγε» μόλις στα 35 της: Νεκρή η πρώην νικήτρια καλλιστείων, Κατερίνα Γεωργιάδη, στα «μάυρα» όλη η Κόρινθος

April 14, 2023
Η πρώην νικήτρια καλλιστείων Κατερίνα Γεωργιάδη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 35 ετών. Όλη η Κόρινθος βρίσκεται σε θλίψη και εμφανίζεται σκοτεινή στα μάυρα.

Έφυγε μόλις στα 35 της: Νεκρή η πρώην νικήτρια καλλιστείων, Κατερίνα Γεωργιάδη, στα μάυρα όλη η Κόρινθος


Διαφ.

Η Κατερίνα Γεωργιάδη από την Κόρινθο, η οποία είχε στεφθεί Mις Πελοποννησιακός Τουρισμός 2010, “έχασε” τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.



Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, η 35χρονη βρισκόταν με το όχημά της στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, κοντά στη Χαλυβουργική, όπου συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μετά από λίγα λεπτά, μετέβησαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, που απεγκλώβισαν την 35χρονη από τη θέση του οδηγού, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και αμέσως τη διακόμισαν στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ποια ήταν η Κατερίνα Γεωργιάδη

Η Κατερίνα ήταν κόρη του Κώστα Γεωργιάδη, από τους πιο γνωστούς και παλιούς εμπόρους της Κορίνθου, που διατηρούσε κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Κολιάτσου και είχε φύγει από τη ζωή τον Μάιο του 2018.

Το μοντέλο, που ήταν αγαπητό στον χώρο της μόδας, επισκεπτόταν συχνά την οικογένειά της στην Κόρινθο και, μάλιστα, πολλές φορές συμμετείχε στον ελεύθερό της χρόνο και σε ραδιοφωνικές εκπομπές τοπικών μέσων.

Ο απρόσμενος θάνατός της έχει παγώσει την τοπική κοινωνία, ενώ προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

Κατερίνα

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: