Μανώλης Δεστούνης: «Έβγαλα πολλά λεφτά αλλά εκεί τα έφαγα όλα. Με τη γυναίκα μου έχω παντρευτεί 3 φορές»

April 14, 2023
Ο Μανώλης Δεστούνης δήλωσε ότι απέκτησε μεγάλο ποσό χρημάτων, ωστόσο τα ξόδεψε όλα. Επιπλέον, έχει παντρευτεί τη σύζυγό του τρεις φορές.

Μανώλης Δεστούνης: Έβγαλα πολλά λεφτά αλλά εκεί τα έφαγα όλα. Με τη γυναίκα μου έχω παντρευτεί 3 φορές


Διαφ.

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και την Ελίνα Κοτανίδου έδωσε συνέντευξη ο Μανώλης Δεστούνης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Αλέκο Αλεξανδράκη, αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.



Είναι άπειρες οι κορυφαίες στιγμές που μου έχει χαρίσει το επάγγελμα του ηθοποιού. Ο Μίμης Φωτόπουλος ήταν αυτός που με έβαλε και στον κινηματογράφο, αλλά και στο θέατρο. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ένας θηλυκός κλόουν και το να είσαι κλόουν είναι μεγάλη υπόθεση, να χαρίζεις το γέλιο στον κόσμο. Ήταν πολύ δοτική και πολύ απλή, λαϊκή.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος και τεράστιος ηθοποιός. Η Ρένα είχε πάθος με το χαρτί, έπαιζε στα καμαρίνια μεταξύ των παραστάσεων. Ο Αλεξανδράκης έπινε αρκετά, αλλά δεν το τράβαγε στα άκρα, είπε αρχικά ο Μανώλης Δεστούνης.

Ο Μανώλης Δεστούνης είπε στη συνέχεια: Έχω βάρος στην καρδιά που δεν συνεργάστηκα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ήμουν 5 χρόνια στον θίασο του Ηλιόπουλου στο Γκλόρια. Ένα βράδυ στη Χαριλάου Τρικούπη ανέβαινε η Τζάγκουαρ που οδηγούσε ο Παπαμιχαήλ και η Αλίκη φώναξε “α, το αγοράκι που παίξει τον Μπόζο” (έπαιζα τον κλόουν τότε). Εγώ ο βλαξ αντί την άλλη μέρα να πάω στο καμαρίνι της να την ευχαριστήσω, να της πω ότι θέλω να παίξω μαζί της, ξέρω δεν θα μου το αρνιόταν. Είμαι σίγουρος.

Σε αυτά τα θέματα είμαι κάθετος, δεν μιλάω. Ποτέ δεν έχω πει ονόματα γιατί κι εγώ κάποιους δεσμούς είχα μέσα στο θέατρο. Ποτέ δεν μιλάω για την προσωπική ζωή, δεν είναι τίμιο να μιλάς και να εκθέτεις έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει είπε για τις δηλώσεις Λιάνη.

Πήρα πολλά λεφτά, τα έφαγα βέβαια, τα γλέντησα, ταξίδεψα και στις 5 ηπείρους, πρόσθεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: