Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν γεννήθηκα με καλή φωνή, έλεγαν για μένα “μην ασχολείστε, θα χάσετε τα λεφτά σας”»

April 14, 2023
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρει ότι δεν είχε καλή φωνή από μικρός και πολλοί του έλεγαν να μην ασχολείται με τραγούδια γιατί θα έχαναν τα λεφτά τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν γεννήθηκα με καλή φωνή, έλεγαν για μένα μην ασχολείστε, θα χάσετε τα λεφτά σας


Διαφ.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ Α Τετ που θα προβληθεί στην κυπριακή τηλεόραση την Κυριακή του Πάσχα.



Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πορεία του στο τραγούδι, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει κάποια στιγμή οικογένεια.

Από μικρός μού άρεσε να εξελίσσομαι και στον τρόπο που τραγουδάω. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός. Οι εταιρίες τους έλεγαν, μην ασχολείστε με αυτόν γιατί θα τα χάσετε, ας πούμε ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ. […] Δεν νιώθω αυτή τη στιγμή ότι είμαι ένας τραγουδιστής. Νιώθω σαν ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει έναν πίνακα, ο οποίος πίνακας έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα είπε σε άλλο σημείο ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Όσο για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε, Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για την οικογένεια. Είναι όποτε θέλει Θεός και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Γενικά μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: