Είχε πάνω της 10 μισθούς: Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε έτσι στον δρόμο και «τράβηξε» όλα τα βλέμματα

April 14, 2023
Η Κατερίνα Καινούργιου είχε πάνω της το ισοδύναμο των 10 μισθών όταν βγήκε στον δρόμο και προσέλκυσε όλα τα βλέμματα.

Είχε πάνω της 10 μισθούς: Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε έτσι στον δρόμο και τράβηξε όλα τα βλέμματα


Διαφ.

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται για το Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου και δεν σταματάει να με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι της.Ντυμένη στα λευκά, με ανοιξιάτικο κοστούμι σε ανδρόγυνο στιλ, πραγματοποίησε βόλτες στις λεωφόρους της πόλης και ο ενθουσιασμός της ήταν τεράστιος.

“Feeling those NYC vibes…???????? #strikeapose #newyorkcity! Πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη φίλοι μου κ η χαρά μου είναι …απερίγραπτη!”, έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που ανάρτησε την είδαμε να κρατάει μία πλεκτή τσάντα η οποία κοστίζει 6.280 ευρώ & “σπάει” ταμεία.

Από τον Οίκο Chanel, η τσάντα που κυκλοφόρησε το 2019 με το όνομα 19 είναι ένα όνειρο για όλες μας, σίγουρα αλλά η τιμή της δεν είναι και τόσο… budget friendly. Θα την βρεις σε τιμή περίπου 6.280 ευρώ και σίγουρα αν την κρατήσεις, θα ξεχωρίσεις όπως η Κατερίνα Καινούργιου. Η τσάντα που επέλεξε η παρουσιάστρια είναι πλεκτή και σε μεγάλο μέγεθος, με το σήμα του Οίκου να κοσμεί το κλείσιμό της.

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:


Πηγή