Αυτό που έκανε τα λέει όλα: Η αληθινή σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με τον 34χρονο σύντροφο της 19χρονης κόρης του

April 15, 2023

Αυτό που έκανε τα λέει όλα: Η αληθινή σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με τον 34χρονο σύντροφο της 19χρονης κόρης του


Διαφ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του, Μελίνας και στηρίζει τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.



Ειδικότερα, η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Δέσποινας Βανδή βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της, καθώς είναι ερωτευμένη με τον σύντροφό της και βολεϊμπολίστα, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Το ζευγάρι δεν κρύβεται και εκφράζει την αγάπη του στα social media, ενώ και οι γονείς της Μελίνας βρίσκονται πάντα στο πλευρό της και χαίρονται με τη χαρά της.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εγκρίνει τη σχέση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την κόρη του

Μάλιστα, ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται πως όχι μόνο εγκρίνει τη σχέση της κόρης του, αλλά και πως είναι φανατικός θαυμαστής του Αλέξανδρου, τον παρακολουθεί και δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του προς τον ίδιο ως αθλητή, αλλά και ως σύντροφο της κόρης του.

Άλλωστε, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης αγωνίζεται με τη μεγάλη αγάπη του Ντέμη, την ομάδα στην οποία ο ίδιος αφοσιώθηκε για πάρα πολλά χρόνια και δεν είναι άλλη από την ΑΕΚ.

Η στήριξη του Ντέμη Νικολαΐδη στον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Έτσι, σε φωτογραφία που ανέβασε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στο Instagram με τον ίδιο να παίζει βόλεϊ, ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν κάνοντας like, αν και ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα εξωστρεφής, ούτε είχε επαφή με τον κόσμο των social media.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εγκρίνει τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέμης Νικολαΐδης δίνει την έγκρισή του στη Μελίνα για τον αγαπημένο της, αφού στις αρχές Ιανουαρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή της Happy Day, είχε αποκαλύψει ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει γνωρίσει τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

«Ο Ντέμης χαίρεται, επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», είχε υπογραμμίσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: