Προστατεύει τον μικρό αδερφό της: H αδερφική αγάπη Ελένης Μενεγάκη – Θοδωρή Μισόκαλου μέσα από 18 υπέροχες φώτο

April 15, 2023
Η Ελένη Μενεγάκη προστατεύει τον μικρό αδερφό της, όπως φαίνεται και στις 18 υπέροχες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

Προστατεύει τον μικρό αδερφό της: H αδερφική αγάπη Ελένης Μενεγάκη – Θοδωρή Μισόκαλου μέσα από 18 υπέροχες φώτο


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις γυναίκες που έχουν πολύ ψηλά την έννοια της οικογένειας μέσα στην καρδιά τους. Και με τον όρο οικογένεια Η Ελένη δεν έχει μέσα στην αγκαλιά της μόνο τους στενούς συγγενείς πρώτου βαθμού όπως αρκετοί έχουν στο μυαλό τους. Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ετεροθαλή αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο. Αφού η μητέρα της, Ζέτα, παντρεύτηκε ξανά τον αγαπημένο της πατριό, Στέλιο Μισόκαλο, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της με τον δεύτερό της σύζυγο.Η Ελένη Μενεγάκη είναι ο ορισμός της μεγάλης αδερφής

Η Ελένη Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα στον μικρό της αδερφό και είναι μια από τις καλύτερες του φίλες καθώς γνωρίζει κάθε του πτυχή και κίνηση, είτε αυτό είναι η επαγγελματική του ζωή, η προσωπική του ζωή η ακόμα και οι σχέσεις του.

Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στον μικρό της αδελφό Θοδωρή Μισόκαλο. Τα δύο αδέλφια κάνουν στενή παρέα και δε χάνουν ευκαιρία να βρίσκονται και να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους. Μπορεί τα δυο αδέλφια να μην μοιάζουν και τόσο εξωτερικά αλλά εάν βρεθούν στον ίδιο χώρο εύκολα διακρίνεις την χημεία τους και την στενή τους σχέση.

Άλλωστε, όπως λέει και η Ελένη Είναι φορές που η μεγάλη αδερφή βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του μικρού της αδερφού ! Αγάπη χωρίς όρια, αγάπη αληθινή!

Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο αδερφός της αγαπημένης παρουσιάστριας, έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και την Κύπρο και είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, όμως πλέον αυτό είναι παρελθόν.

Όχι γιατί είναι ο αδελφός μου .. αλλά είναι το καλύτερο παιδί, είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ελένη προκειμένου να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του αδερφού της

ποζάροντας στο πλευρό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να γιορτάσουν και τα γενέθλια τους τα οποία είναι σε κοντινές ημερομηνίες τόσο με την Ελένη αλλά και το γιό της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Απολαύστε τις τρυφερές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του αδερφού της Θοδωρή Μισόκαλου

width=1300

width=1300

width=650

width=547

width=699

width=586

width=1300

width=650

width=614

width=1024

width=615

width=1024

width=689

width=1024

width=743

width=1024

width=614

width=1024


Πηγή