«Μάθαμε σήμερα ότι η γιαγιά μας είναι μαζί με τον Θεούλη»: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη στην κόρη της

April 15, 2023
Σήμερα μάθαμε ότι η γιαγιά μας έχει ενωθεί με τον Θεό. Οι λέξεις της Μαρίας Ηλιάκη προκαλούν συντριβή στην καρδιά της κόρης της.

Μάθαμε σήμερα ότι η γιαγιά μας είναι μαζί με τον Θεούλη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη στην κόρη της


Διαφ.

Oι μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και ειδικά την Μεγάλη Παρασκευή που κορυφώνονται και τα πάθη του Ιησού είναι σίγουρα μια συμβολική ημέρα για πολλούς από εμάς και μια καλή ευκαιρία να λησμονήσουμε και να σκεφτούμε αγαπημένα πρόσωπά μας τα οποία δεν είναι πλέον κοντά μας. Έτσι λοιπόν και για την Μαρία Ηλιάκη ήταν μια τέτοια ημέρα καθώς πριν περίπου 11 χρόνια έχασε την μητέρα της και αποφάσισε να μιλήσει στην κόρη της Κατερίνα για την γιαγιά της την οποία δεν γνώρισε.



Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη στην κόρη της

sizes=(max-width:

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια, η οποία έχασε τη μητέρα της πριν από 11 περίπου χρόνια, αποκάλυψε πως μίλησε στην κόρη της για τη γιαγιά Αθανασία που δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

Συγκινεί η Ηλιάκη: Σήμερα μάθαμε πως η μια μας γιαγιά μένει στον ουρανό

Έτσι η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στην κόρη της για τη γιαγιά Αθανασία και προχώρησε με μια συγκινητική ανάρτηση. Δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της, Κατερίνα και έγραψε χαρακτηριστικά: Σήμερα μάθαμε πως η μια μας γιαγιά μένει στον ουρανό με τον Θεούλη…Να περάσετε όμορφα όπου και να είστε… με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Οι πρώτοι 5 μήνες με το παιδί ήταν πολύ δύσκολοι, γιατί δεν κοιμόταν, έκλαιγε. Υπήρχαν δύο βράδια συγκεκριμένα, δεν θα τα ξεχάσω. Δεν σταματούσε να κλαίει πέντε ώρες. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί! Την έχω ταΐσει, την έχω θηλάσει, είναι ζεστά.

Με την μικρή μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο μαζί της, υπάρχουν ώρες και μέσα στη μέρα που θέλω να μείνω και λίγο μόνη μου και μην το παρεξηγήσετε αυτό…

Μου λείπει η μαμά μου και ήθελα να είναι εκεί. Τις πρώτες ώρες στο μαιευτήριο σκεφτόμουν τη μαμά μου. Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή αλλά επειδή όταν το σκέφτομαι αυτό μου δημιουργεί τεράστιο άγχος, βάζω τα κλάματα και δεν θέλω να είμαι έτσι, το κρύβω καλά είχε εξομολογηθεί η Μαρία Ηλιάκη.

sizes=(max-width:

Η Μαρία θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να μιλήσει στην κόρη της για τη γιαγιά της που δεν βρίσκεται πια στη ζωή

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: