Έγινε θέαμα στο γυμναστήριο: Η σκληρή προπόνηση της Μαλέσκου με τη κοιλιά τούρλα κάνει τους πάντες να απορούν

April 15, 2023
Η προπόνηση της Μαλέσκου στο γυμναστήριο προκάλεσε θαυμασμό, καθώς η κοιλιά της τούρλα και έκανε τους παρευρισκόμενους να αναρωντώνται.

Έγινε θέαμα στο γυμναστήριο: Η σκληρή προπόνηση της Μαλέσκου με τη κοιλιά τούρλα κάνει τους πάντες να απορούν


Διαφ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου ζεί σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγες μέρες περιμένει το πρώτο της παιδί και οι μέρες μετρούν ήδη αντίστροφα για να το σφίξει στην αγκαλιά της.



Η παρουσιάστρια παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται μιας και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στη γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Ιωάννα Μαλέσκου: Συνεχίζει να γυμνάζεται λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει στο iefimerida.gr πως σκοπός της είναι να κάνει γυμναστική μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Κάνω μέχρι τώρα γυμναστική και ο στόχος μου είναι να γυμνάζομαι κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Αισθάνομαι καλά με τις προπονήσεις μου και ξέρω πώς η άσκηση βοηθάει πολύ τη διαδικασία του τοκετού. Για μένα είναι σημαντικό να νιώθω δραστήρια. Έχω μπει στον μήνα μου, περιμένω μέχρι τέλη του Απριλίου να γεννήσω, κι έχω πάρει 14 κιλά.

Η σκληρή προπόνηση της Μαλέσκου

Νιώθω όπως όταν φουσκώνεις μια μπαλίτσα και αλλάζει. Επίσης, απολαμβάνω πολύ να περπατάω, όπως λέω εγώ, απολαμβάνω βόλτες με νόημα, όπως να βγω έξω και να μαζέψω λουλούδια, να μαζέψω μυρωδικά και λαχανικά, για παράδειγμα αυτή την εποχή υπάρχουν άγρια σπαράγγια, και στη πορεία να φτιάξω κάτι υγιεινό για να φάμε… Γενικά, μου αρέσει που αλλάζω παραστάσεις είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Χθες λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε για το αγαπημένο της μάθημα Pilates δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο instagram και ένα σχετικό βίντεο.

Δείτε και το βίντεο που δημοσίευσε

Χ. Λεμπιδάκης: Η Ι. Μαλέσκου νομίζω πως θα επιστρέψει του χρόνου.. αν ο ΑΝΤ1…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: