Έγινε αυτό που δεν περίμενε κανείς: Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι & έφαγαν μαζί

April 15, 2023
Συνέβη κάτι απρόσμενο: Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης καθήσανε στο ίδιο τραπέζι και δείπνησαν μαζί.

Έγινε αυτό που δεν περίμενε κανείς: Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι & έφαγαν μαζί


Διαφ.

Μπορεί πολιτικά Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Παύλος Πολάκης να είναι εκ δια μέτρου αντίθετοι και το μόνο τσούγκρισμα που θα είχαμε στο μυαλό μας θα ήταν με μεταφορική έννοια.. Ωστόσο μέρες που είναι και ειδικά σήμερα Μεγάλη Παρασκευή οι 2 βουλευτές συναντήθηκαν, τα τσούγκρισαν και ήπιαν μαζί αφήνοντας πίσω τις διαφορές τους.



Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι

Που έγιναν όλα αυτά; Μα φυσικά στην Κρήτη τόπο καταγωγής και συγκεκριμένα στα Χανιά την βουλευτική περιφέρεια και των δυο. Όπου όπως και κάθε χρόνο μιας και είναι παράδοση πλέον γίνεται το παζάρι των Βουκολιών. Το παζάρι γίνεται κάθε Μεγάλη Παρασκευή και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου. Οι 2 πολιτικοί το επισκέφθηκαν σήμερα και έστω για λίγες στιγμές οι απόψεις τους όσον αφορά την παράδοση του τόπου τους ταυτίστηκαν.

sizes=(max-width:sizes=(max-width:

Οι δύο πολιτικοί και πρώην υπουργοί διαφορετικών κυβερνήσεων, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Παύλος Πολάκης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και ευχήθηκαν για το Πάσχα.

Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης τα… τσούγκρισαν στα Χανιά

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, στο ίδιο τραπέζι διακρίνονται επίσης, ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Πετράκης του ΣΥΡΙΖΑ και Χαρίκλεια Ντερμανάκη της ΝΔ, η σύζυγος του Παύλου Πολάκη, Δώρα Τσούκα, κ.ά.

sizes=(max-width:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: