Σάστισαν οι περαστικοί: Όλοι κοιτούσαν το ντύσιμο της Μαριέττας Χρουσαλά στη βόλτα της για ψώνια στην Αθήνα

April 15, 2023
Οι περαστικοί έμειναν έκπληκτοι καθώς όλοι εστίαζαν την προσοχή τους στο ντύσιμο της Μαριέττας Χρουσαλά κατά τη διάρκεια της βόλτας της για ψώνια στην Αθήνα.

Σάστισαν οι περαστικοί: Όλοι κοιτούσαν το ντύσιμο της Μαριέττας Χρουσαλά στη βόλτα της για ψώνια στην Αθήνα



Η Μαριέττα Χρουσαλά πρόσφατα έκλεισε τα 40 της χρόνια και το πάρτυ των γενεθλίων της το οποίο έγινε στην Αίγυπτο είχε συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα όπως και τα σχόλια.



Όλοι κοιτούσαν το ντύσιμο της Μαριέττας Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά λοιπόν βγήκε για τα τελευταία της ψώνια λίγο πριν την Ανάσταση και εντυπωσίασε με το απλό αλλά υπέροχο look το οποίο μπορεί να είναι και πρόταση για οποιαδήποτε γυναίκα.

Η Μ. Χρουσαλά η οποία φημίζεται για την καλαισθησία της είναι ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας προτάσεις και τάσεις σχετικά με τον μόδα.

Πήγε λοιπόν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα συνδυάζοντας υπέροχα το απόλυτο τζιν παντελόνι και ένα αρκετά ιδιαίτερο πανωφόρι το οποίο και απογείωσε το look.

To τζιν παντελόνι είναι λοιπόν το απαραίτητο κομμάτι τόσο για την εποχή της Άνοιξης και ειδικά για το τριήμερο του Πάσχα καθώς είναι ένα κομμάτι πασπαρτού που λέμε. Μιας και μπορείς να το συνδυάσεις με πολλές επιλογές τόσο χρωμάτων αλλά και στυλ και ανάλογα τον συνδυασμό μπορεί να είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Έτσι και το τζιν παντελόνι που επέλεξε η Μαριέττα και εμφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας με αυτό.

Προτίμησε ένα φαρδύ τζιν παντελόνι, στενό στην μέση και ψηλό σε σκούρο μπλε χρώμα το οποίο είχε τρομερή εφαρμογή επάνω στο σώμα της. Η γραμμή του συγκεκριμένου τζιν μακραίνει και κολακεύει τα πόδια ανεξαρτήτως σωματότυπου. Το συνδύασε με μαύρα sneakers δημιουργώντας έτσι ένα casual και άνετο look. Και επέλεξε ένα ιδιαίτερο πανωφόρι, λευκό πλεκτό που μοιάζει σαν ζακέτα και σαν crop σακάκι, ενώ ο γιακάς του το απογείωσε.

Δείτε το υπέροχο Look της Μαριέττας στις φωτογραφίες παρακάτω

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: