Κυκλοφόρησε μία και μοναδική φωτογραφία: Ο Γιώργος Λιανός μαζί με τα τρία μεγάλα παιδιά του, για πρώτη φορά

April 15, 2023
Κυκλοφόρησε μια μοναδική φωτογραφία με τον Γιώργο Λιανό και τα τρία μεγάλα παιδιά του, εμφανιζόμενοι μαζί για πρώτη φορά.

Κυκλοφόρησε μία και μοναδική φωτογραφία: Ο Γιώργος Λιανός μαζί με τα τρία μεγάλα παιδιά του, για πρώτη φορά


Διαφ.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός τον οποίον απολαμβάνουμε και φέτος στο ριαλιτυ επιβίωσης Survivor All Star βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή την διακοπή των γυρισμάτων για της ημέρες του Πάσχα μιας και δεν θα υπάρχουν επεισόδια αυτές τις μέρες.



Έτσι λοιπόν απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ήταν μια καλή ευκαιρία για ένα ταξίδι στη Ιταλία, μαζί με την σύντροφό  του και τα παιδιά του. Η τουλάχιστον αρχικός προορισμός το Μιλάνο, όπως φαίνεται και από την selfie που μοιράστηκε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram.

Ο Γιώργος Λιανός μαζί με τα τρία μεγάλα παιδιά του, για πρώτη φορά

O Γιώργος Λιανός ποζάρει με τα τρία μεγάλα του παιδιά, Κωνσταντίνο, Ιάσωνα και Αριάνα και όπως καταλαβαίνεται τα όμορφα σχόλια έπεσαν βροχή.

Όπως εξηγεί στη λεζάντα, βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Μιλάνο. Φύγαμε, έγραψε ο παρουσιαστής. Από τη φωτογραφία λείπει η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη και η μικρότερη κόρη του, Βαλέρια.

Δείτε την ανάρτησή του Γιώργου Λιανού στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Γ. Λιανός: Αν βγάλουμε στη φόρα τα “άπλυτα” όλων των ελληνικών παραγωγών θα καταρρεύσει το οικοδόμημα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: