Γυναίκα υιοθετεί ένα ηλικιωμένο σκυλί και ανακαλύπτει ότι είναι ο «καλύτερος φίλος» της που έχασε ως παιδί

April 14, 2023
Μια γυναίκα αποφασίζει να υιοθετήσει ένα ηλικιωμένο σκυλί και συνειδητοποιεί πως αυτός είναι ο καλύτερος φίλος που είχε χάσει ως παιδί.

Γυναίκα υιοθετεί ένα ηλικιωμένο σκυλί και ανακαλύπτει ότι είναι ο καλύτερος φίλος της που έχασε ως παιδί


Διαφ.

Γυναίκα υιοθετεί ένα ηλικιωμένο σκυλί και ανακαλύπτει ότι είναι ο καλύτερος φίλος της που έχασε ως παιδί

Η ζωή είναι πραγματικά εκπληκτική, μερικές φορές ο τρόπος που ενώνει ανθρώπους και κατοικίδια ζώα μετά από έναν χαμένο χρόνο.



Η Nicole Grimes μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι. Ως αποτέλεσμα, όταν ήταν 10 χρονών η γιαγιά της, της έκανε δώρο γενεθλίων όνειρο όλων των παιδιών: ένα κουτάβι. Η Nicole και ο σκύλος της, ένα Pomeranian-Poodle, πέρασαν 4 χρόνια μαζί ως οι καλύτεροι φίλοι.

Δυστυχώς, τα πράγματα άλλαξαν αφού ο πατέρας της Nicole άλλαξε δουλειά και μετακόμισαν σε σπίτι, που απαιτούσε ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς περισπασμούς, συμπεριλαμβανομένου του γαβγίσματος.

Εξαιτίας αυτού, όταν η Nicole ήταν 14 ετών, ο πατέρας της άφησε τον αγαπημένο της σκύλο, τον Chloe, στην Ανθρωπιστική Κοινωνία της Ουάσιγκτον. Ήταν τρομακτικό για τη Nicole και την Chloe.

width=635

8 χρόνια αργότερα, η Nicole ήταν στο Facebook, όταν παρατήρησε κάποια σχόλια σχετικά με ένα ηλικιωμένο σκυλί που υιοθετήθηκε.

Ο σκύλος ήταν ένα Pomeranian και Poodle και ονομάστηκε Chloe. Επιπλέον, ήταν 11 ετών, την ίδια ηλικία που η Chloe της Nicole θα ήταν αυτή τη στιγμή.

 

width=634

Δεν μπορούσε να αποβάλει το συγκεκριμένο συναίσθημα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το σκυλί που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στην ηλικία των 14 ετών, η Nicole πήγε να ψάξει για το σκυλί. Όταν συναντήθηκαν, η Chloe ακούμπησε το πρόσωπο της Nicole όπως έκαναν συνέχεια και η Nicole ήταν πεπεισμένη ότι ήταν η Chloe της.

Παρ ‘όλα αυτά, η οικογένειά της ήταν σκεπτική, έτσι πήγαν την Chloe στον κτηνίατρο για να της ελέγξει το μικροτσίπ, και αποδείχθηκε ότι ήταν η Chloe που είχε δοθεί στο καταφύγιο πριν από 8 χρόνια.

width=632

Σήμερα, η Nicole είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη. Είναι ευγνώμων για τη δεύτερη ευκαιρία που έχει με την Chloe, ειδικά επειδή η γιαγιά που της έδωσε το κατοικίδιο πέθανε 3 χρόνια νωρίτερα.

Η Nicole ανακτά τώρα τον χαμένο χρόνο με την Chloe και δεν μπορεί να περιμένει την κόρη της να είναι ο καλύτερος φίλος της παιδικής της ηλικίας.

 

Πηγή: fanpage

 

Διαβάστε επίσης: