Πέταξε $200.000 από το αμάξι του «για καλό σκοπό» – Η οικογένειά του δεν χάρηκε καθόλου

April 14, 2023
Απέναντι σε ένα καλό σκοπό, ο οδηγός του αυτοκινήτου πέταξε $200.000, αλλά η οικογένειά του δεν ήταν χαρούμενη με αυτήν την ενέργεια.

Πέταξε $200.000 από το αμάξι του για καλό σκοπό – Η οικογένειά του δεν χάρηκε καθόλου


Διαφ.

Τα πέταξε σε λεωφόρο, ενώ κινούνταν με το όχημά του

 



Άνδρας από το Όρεγκον τον ΗΠΑ άδειασε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειάς του και πέταξε τα χρήματα σε τοπική λεωφόρο.

Η τοπική αστυνομία ενημέρωσε πως ο 38χρονος Colin Davis McCarthy πέταξε τα χρήματα ενώ κινούνταν με τ΄όχημά του στον δρόμο την Τρίτη.

Είπε στους αστυνομικούς, που ανταποκρίθηκαν στις κλήσεις για το περιστατικό, πως έκανε καλό και ήθελε να ευλογήσει άλλους με το δώρο των χρημάτων. Όταν τον εντόπισαν οι ένστολοι συνέχιζε να πετάει χαρτονομίσματα αλλά πείστηκε να σταματήσει όταν τον ενημέρωσαν για τον κίνδυνο που διέτρεχαν οι άλλοι οδηγοί.

Αρκετοί μοτοσικλετιστές ακινητοποίησαν τα οχήματά τους ώστε να μαζέψουν χρήματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν για το συμβάν.

Ο 38χρονος δήλωσε πως πέταξε 200.00 δολάρια, αλλά τα περισσότερα εξ αυτών συλλέχθηκαν μέχρι το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ο κόσμος που σταμάτησε στο σημείο έκανε πολύ καλή δουλειά στο συμμάζεμα σημείωσε αστυνομικός.

Παρότι ο McCarthy πιστεύει ότι είναι καλός Σαμαρείτης, η οικογένειά του δεν έχει την ίδια εντύπωση καθώς τα πήρε τα χρήματα από κοινούς λογαριασμούς και δεν ήταν προσωπική του περιουσία.

Ο 38χρονος δεν διώχθηκε ποινικά, παρότι η αστυνομία εξέτασε την πιθανότητα. Θα μπορούσε να διωχθεί (…) για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενδεχομένως απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο σημείωσε ο ίδιος αστυνομικός, επιμένοντας πως οι πράξεις του ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες για τους διερχόμενους οδηγούς.

Η οικογένεια του McCarthy ζητά από όποιον βρήκε χρήματα στον αυτοκινητόδρομο την Τρίτη να τα παραδώσει στις Αρχές.

Με πληροφορίες από People

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: