Εμβόλισε περιπολικό και σκόρπισε τον θάνατο: Πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία, πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα για 7 χλμ

April 15, 2023

Εμβόλισε περιπολικό και σκόρπισε τον θάνατο: Πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία, πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα για 7 χλμ


Διαφ.

Ασύλληπτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον Έβρο επί της Εγνατίας Οδού με 6 νεκρούς και 5 βαριά τραυματισμένους.Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου όταν ένα αυτοκίνητο Audi station wagon στο οποίο επέβαιναν 10 μετανάστες μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί σφοδρά με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος.

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα ξεκίνησαν μέσα στον οικισμό Μάκρη στην Αλεξανδρούπολη όταν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης έκαναν σήμα στον αλλοδαπό οδηγό να σταματήσει. Εκείνος, όμως, αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι, εμβόλισε το περιπολικό και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, το αυτοκίνητο κινούνταν ανάποδα για περίπου 7 χλμ. Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο με τους μετανάστες έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά του.

Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν 6 νεκροί, ενώ οι υπόλοιποι 5 μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Δύο πυροσβεστικά από την Αλεξανδρούπολη και τις Σάπες συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό τους, που ήταν ιδιαίτερα δύσκολος, αφού από την σφοδρή σύγκρουση δημιουργήθηκε μια άμορφη μάζα.


Πηγή