Νότης Σφακιανάκης: Επιστρέφει μετά από 3 χρόνια και θα είναι όπως δεν το περίμενε κανείς

April 15, 2023

Νότης Σφακιανάκης: Επιστρέφει μετά από 3 χρόνια και θα είναι όπως δεν το περίμενε κανείς


Διαφ.

Κοντά στην επιστροφή του στις πίστες βρίσκεται ο Νότης Σφακιανάκης, έπειτα από τρία χρόνια αποχής του από τα μουσικά πράγματα.



Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης έχει επισκεφθεί τον τραγουδιστή στο σπίτι του στην Αθήνα, περισσότερες από μία φορές και φαίνεται ότι του έχει δώσει «λευκή επιταγή» να επιλέξει ο ίδιος το μουσικό σχήμα εκείνο και τις προδιαγραφές που επιθυμεί, ώστε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που να του ταιριάζει.






Νότης Σφακιανάκης: Ένα βιβλίο προς τιμήν του

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα βγει βιβλίο για τον Νότη Σφακιανάκη, καθώς άνθρωποι που ήταν πολύ κοντά του το διάστημα που μεσουρανούσε και άνθρωποι που ήταν στα πρώτα τραπέζια στα μαγαζιά που εμφανιζόταν, σκέφτονται να γράψουν ένα βιβλίο με προσωπικές τους ιστορίες, προκειμένου να του το κάνουν δώρο, θέλοντας να τον παρακινήσουν να επιστρέψει στη νύχτα.

«Με τα παιδιά που έχουν το fan club του Νότη Σφακιανάκη είχαμε πει να γράψουμε ένα λεύκωμα, όλοι με τις αναμνήσεις μας, από αυτά που περάσαμε, για να το έχουμε ως ενθύμιο και να του το δώσουμε», επεσήμανε στην εκπομπή «Πρωινό» ένας επιχειρηματίας και θαυμαστής του Νότη Σφακιανάκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: