«Η φτώχεια του χτυπά τη πόρτα»: Το νέο επάγγελμα του Πέτρου Φιλιππίδη μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο

April 16, 2023

«Η φτώχεια του χτυπά τη πόρτα»: Το νέο επάγγελμα του Πέτρου Φιλιππίδη μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο


Διαφ.

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την οικονομική κατάσταση του ηθοποιού μετά τις δύο καταδίκες του για απόπειρες βιασμού, καθώς και το μόνο επάγγελμα που μπορεί να κάνει πλέον από το σπίτι του.

«Πώς είναι η καθημερινότητά του τώρα πια; Είναι ελεύθερος, είναι έξω έχει δύο καταδικαστικές για τις απόπειρες βιασμού μόνο από τις αποφάσεις στην πρωτόδικη διαδικασία, περιμένουν το Εφετείο για να αθωωθεί φαντάζομαι», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον δικηγόρο.

Με τον κύριο Δημητρακόπουλο να απαντά: «Τυπικά να σας πω κάτι, τυπικά ελεύθερος είναι. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ο Πέτρος ο Φιλιππίδης είναι απομονωμένος στο σπίτι του. Είναι σε μια κατάσταση πάρα πολύ άσχημη. Γιατί ένας άνθρωπος με τόσο έντονη προσωπικότητα, φανταστείτε τώρα, είναι σπίτι, δε βγαίνει έξω και διαβάζει βιβλία. Αυτή είναι η ζωή του και σιγά σιγά η φτώχεια αρχίζει και χτυπάει πολύ έντονα την πόρτα του σπιτιού».

Όσον αφορά τις πηγές εισοδήματος του ηθοποιού ο κ. Δημητρακόπουλος είπε: «Η οικογένεια, βοηθάνε… Η φτώχεια, σας το ξαναλέω χωρίς ίχνος υπερβολής, η φτώχεια χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα του Πέτρου του Φιλιππίδη. Κανείς μα κανείς δεν του δίνει τη δυνατότητα κάποια δουλειά να κάνει. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει άριστα τα αγγλικά, γνωρίζει και μεταφράζει βιβλία ξένων συγγραφέων… Κάνω μια έκκληση δημόσια τουλάχιστον να του δώσουν κάποια βιβλία να μεταφράσει για να μπορέσει να ζήσει».


Πηγή