«Πέρασα πολύ δύσκολα αλλά ισορρόπησα, νηφάλια και καθαρή από όλα»: Κατάθεση ψυχής από την Σοφία Καρβέλα

April 16, 2023

«Πέρασα πολύ δύσκολα αλλά ισορρόπησα, νηφάλια και καθαρή από όλα»: Κατάθεση ψυχής από την Σοφία Καρβέλα


Διαφ.

Η Σοφία Καρβέλα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala, όπου μίλησε για την ενασχόλησή της με τη μόδα και τη σχέση με τους γονείς της.



Η γνωστή σχεδιάστρια «άνοιξε τα χαρτιά της» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε, αλλά και στην προσωπική αμφισβήτηση που ένιωσε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

«Ασχολήθηκα με τη μόδα, γιατί δεν είμαι σε τίποτε άλλο καλή. Στα 17 μου έφυγα για σπουδές Υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Έχω μιλήσει κατά καιρούς πολύ άσχημα για τον εαυτό μου, υποστηρίζοντας ότι με θεωρώ τρομερά ατάλαντη» δηλώνει η Σοφία Καρβέλα. «Το πίστευα και είναι αλήθεια, όταν με συγκρίνεις με τους γονείς μου», προσθέτει η γνωστή σχεδιάστρια.

Σοφία Καρβέλα: «Οι γονείς μου είναι τρομακτικά ταλαντούχοι»

«Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι γεννημένη από δύο ανθρώπους που δεν είναι απλώς διάσημοι, είναι τρομακτικά ταλαντούχοι, δύο ιδιοφυείς προσωπικότητες, αυτό που λέμε one in a billion. Όταν αποφάσισα λοιπόν να μπω στον χώρο του θεάματος, είδα ότι η εξίσωση δεν έβγαινε. Βρήκα όμως αυτό που μου αρέσει τελικά και με το οποίο είμαι πωρωμένη», τονίζει η Σοφία Καρβέλα.

«Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να νιώθω υπερήφανη μ’ αυτό που κάνω στον χώρο του θεάματος, στράφηκα στη μόδα. Ήταν στα 23 μου. Τότε ισορρόπησα και τη ζωή μου, ούσα νηφάλια και καθαρή απ’ όλα», επισημαίνει.

«Πέρασα δύσκολα, μου πήρε πολύ καιρό, αλλά βρήκα τα πατήματά μου. Με τους γονείς μου δεν υπήρχε ποτέ η τυπική σχέση μαμά-μπαμπάς αλλά κάτι άλλο. Τους δύο αυτούς ανθρώπους τους σέβομαι και τους εκτιμώ. Έχω το charm της μητέρας μου αλλά σκέφτομαι σαν τον πατέρα μου», παραδέχεται στη συνέχεια η η Σοφία Καρβέλα.

Τέλος, σε ερώτηση για τη μητέρα της, Άννα Βίσση, η γνωστή σχεδιάστρια απαντά: «Όταν πάω να τη δω, δεν τη βλέπω σαν μάνα μου. Βλέπω μια θεά με μια θεϊκή φωνή να τραγουδά θεϊκά τραγούδια ενός άλλου θεού, που τα έγραψε. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ όλη αυτή την πραγματικότητα όταν ήμουν παιδί και ανώριμη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: