Το “έκοψαν” από την tv: Το πασχαλινό επεισόδιο του “Κων/νου & Ελένης” & ο λόγος που σταμάτησε να προβάλλεται

April 16, 2023

Το “έκοψαν” από την tv: Το πασχαλινό επεισόδιο του “Κων/νου & Ελένης” & ο λόγος που σταμάτησε να προβάλλεται


Διαφ.

Άγνωστο στο ευρύ κοινό μένει όλα αυτά τα χρόνια το πασχαλινό επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και υπάρχει λόγος που δεν προβάλλεται.



Το συγκεκριμένο επεισόδιο, με τίτλο «Τα αυγά και τα πασχάλια», υπάρχει μεν ελεύθερο στο YouTube, αλλά έχει σταματήσει να παίζεται στην τηλεόραση.

Αν και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή επεισόδια ολόκληρης της σειράς, μετρώντας 1.5 εκατομμύριο views στο Youtube, μια συγκεκριμένη σκηνή μπλοκάρει την τηλεοπτική προβολή του.

Στο επεισόδιο (60ο της σειράς) ο Μάνθος έχει χωρίσει μεταξύ άλλων με την Πέγκυ, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο Μαρούσι με άλλους συντρόφους, αλλά καταλήγουν τελικά να κάνουν όλοι μαζί Πάσχα στην Αθήνα.

Ο λόγος που δεν προβάλλεται βρίσκεται, ωστόσο, στο 25:32 του επεισοδίου, όταν η Πέγκυ φιλάει την Ελένη στο στόμα δύο φορές.

Κωνσταντίνου και Ελένης

Για την ιστορία, ο Χάρης Ρώμας έχει αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξη στο γεγονός πως δεν προβάλλονται ορισμένα επεισόδια, λόγω ώρας.

«Το Κωνσταντίνου και Ελένης δεν έχει πολλά επεισόδια. Είναι περίπου 70 όλα μαζί. Και δεν παίζονται και όλα στην τηλεόραση. Έχει επιλέξει ο ΑΝΤ1 κάποια από τα οποία, εκείνη την ώρα που παίζονται, να μην είναι τόσο… Γι’ αυτό προβάλλονται περίπου τα 60 από αυτά», έχει πει.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το πασχαλινό επεισόδιο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: