“Το μυαλό του έχει χαθεί”: Σε κακή κατάσταση ο Τζακ Νίκολσον, ανησυχία για την 1η εικόνα μετά από μήνες “εξαφάνισης”

April 16, 2023
Ο Τζακ Νίκολσον είναι σε κακή κατάσταση και υπάρχει ανησυχία για την πρώτη εικόνα του μετά από μήνες εξαφάνισης, δείχνοντας ότι το μυαλό του έχει χαθεί.

Το μυαλό του έχει χαθεί: Σε κακή κατάσταση ο Τζακ Νίκολσον, ανησυχία για την 1η εικόνα μετά από μήνες εξαφάνισης


Διαφ.

Ανησυχία προκαλεί η εικόνα του Τζακ Νίκολσον στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς, ενάμιση χρόνο μετά την εξαφάνισή του.



Η εν λόγω εμφάνιση του τρεις φορές βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού έρχεται, σύμφωνα με την Daily Mail, μετά από πληροφορίες πως οι φίλοι του ανησυχούσαν πως θα πεθάνει μόνος του, όπως ο πρώην γείτονας και συνάδελφός του, Μάρλον Μπράντο.

Ο 85χρονος πλέον Νίκολσον εθεάθη για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2021 μαζί με τον γιο του, Ρέι, σε γήπεδο όπου παρακολουθούσαν τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο 31χρονος Ρέι είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους με τους οποίους ο Τζακ Νίκολσον διατηρεί επαφή, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Στην τωρινή του εμφάνιση, ο ηθοποιός φαίνεται να φορά μια πορτοκαλί μπλούζα και μια φαρδιά φόρμα ενώ ακουμπούσε στα κάγκελα του μπαλκονιού του. Ο ίδιος καθόταν και σηκωνόταν εναλλάξ απολαμβάνοντας το πρωινό του Λος Άντζελες.

Έχει ξεκαθαρίσει ότι το σπίτι του είναι το κάστρο του. Πολλοί απλά εύχονται να έβγαινε από το σπίτι για να τους πει ότι είναι καλά. Ο Τζακ έχει επαφή με ορισμένους συγγενείς, ειδικά με τον Ρέι, τον προστατευόμενό του, για τον οποίο είναι τόσο περήφανος. Όμως, οι μέρες που κοινωνικοποιείται έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, δήλωσε ανώνυμα φίλος του ηθοποιού.

Σημειώνεται ότι εδώ και χρόνια κυκλοφορούν φήμες για τον ηθοποιό ότι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική καθώς παλεύει με την άνοια και δεν μπορεί να θυμηθεί τις ατάκες του. Τον Ιανουάριο, ανώνυμος φίλος του δήλωσε στο Radar ότι ενώ ο Νίκολσον ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, το μυαλό του έχει χαθεί.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: