Δεν τον ξέρει κανείς, είναι 20 χρόνια μαζί: Ο γοητευτικός σύζυγος της Κουτσελίνη & πατέρας της 12χρονης κόρης της

April 16, 2023
Κανείς δεν τον γνωρίζει, παρόλο που είναι μαζί εδώ και 20 χρόνια: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Κουτσελίνη και ο πατέρας της 12χρονης κόρης της.

Δεν τον ξέρει κανείς, είναι 20 χρόνια μαζί: Ο γοητευτικός σύζυγος της Κουτσελίνη & πατέρας της 12χρονης κόρης της


Διαφ.

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη ζωή της Ζήνας Κουτσελίνη, καθώς έχει επιλέξει να απασχολεί με τα επαγγελαμτικά παρά με τα προσωπικά της.



Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον Αντώνη Παπασταθόπουλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2002, ενώ τον Οκτώβριο του 2010 ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, Ευσταθία- Μαρία.

Η κόρη τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους, ενώ προσπαθούν όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις να περνούν χρόνο όλοι μαζί, οικογενειακά.

Δεθήκαμε περισσότερο. Γίναμε μια γροθιά, ειλικρινά. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση στη σχέση μας και αυτό είναι που μας κρατούσε κοντά, ακόμη και όταν οι προσπάθειές μας για παιδί έπεφταν στο κενό. Μαζί το παλέψαμε, μέχρι τέλους!, έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη για την σχέση με τον σύζυγός της, Αντώνη Παπασταθόπουλο.

Ενώ για την κόρη της, η Ζήνα Κουτσελίνη έχει εξομολογηθεί πως: Είναι γεννημένη πολεμίστρια.

Δείτε παρακάτω σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της

Κουτσελίνη

sizes=(max-width:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: