Στην Κέρκυρα το Maestro: Έσπασαν τα κανάτια οι πρωταγωνιστές & ετοιμάζονται για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

April 16, 2023

Στην Κέρκυρα το Maestro: Έσπασαν τα κανάτια οι πρωταγωνιστές & ετοιμάζονται για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν


Διαφ.

Το πολυσυζητημένο πρωταγωνιστικό ζευγάρι της τηλεοπτικής σεζόν από τη σειρά Maestro βρέθηκε στην Κέρκυρα για τις διακοπές του Πάσχα.Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη δραματική σειρά του Mega, δημοσίευσαν στο Instagram πλούσιο υλικό από το νησί.

Η γνωστή ηθοποιός πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου, με το έθιμο των «Μπότηδων» και την Φιλαρμονική της Κέρκυρας να πρωταγωνιστούν.

Η μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έγραψε στη λεζάντα του post της: «Πρωινό ξυπνητήρι ☀️ Φιλαρμονική». Τα like είναι ήδη χιλιάδες.

View this post on Instagram

A post shared by Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

H ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στην πανέμορφη Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα βρίσκεται και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο τηλεοπτικός μας «Maestro» είχε μία ευχάριστη συνάντηση με την Κλέλια Ανδριολάτου.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα: «Να μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί αρχίζουμε πάλι στο νησί… Καλό μας Πάσχα».

View this post on Instagram

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Σε ένα ακόμη στιγμιότυπο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδειξε το έθιμο των Μπότηδων ενώ σε μία κανάτα αναγραφόταν η λέξη Maestro.

Κέρκυρα

Όλο το καστ της σειράς του Mega βρέθηκε, πριν από κάποιες ημέρες, στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου που θα επιστρέψει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.


Πηγή